Ovaj oglas je istekao!

KUĆA S 4 STANA S POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5892345

Cijena:
477.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 309,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1985
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 348,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

U blizini Pule se nalazi ova prostrana kuća s 4 stana stambene površine 308,7m2koja nudi pogled na more (suteren 116.58 m2, prizemlje 110,91 m2, kat 81,2 m2) i okućnice 348 m2. Posjeduje i garažu 20 m2. U suterenu se nalaze 2 stana, jedan je površine 40 m2, a drugi 70 m2. Prvi se sastoji od velike natkrivene terase koju dijeli sa stanom pokraj, spavaće sobe, spojene kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonom i kupaonice. Drugi stan u suterenu se sastoji od terase koju dijeli sa stanom pokraj, hodnika, garderobe, spavaće sobe, kupaonice s blagovaonicom i dnevnog boravka. Prizemlje se sastoji do garaže pokraj stana, ulazne terase 13 m2, spavaće sobe, kupaonice, veliki dnevni boravak 26 m2, sblagovaonice, kuhinje i velike terase 18 m2Prvi kat se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonica, 2 spavaće sobe i balkon 10 m2koji nudi neusporedivim pogled na more.

Ispred kuće se osim u garaži, nalaze još 3 parkirna mjesta, a iza kuće se nalazi veliki kamin i dvorište je vrlo njegovano. Grijanje je na klima uređaje i na drva, dok nam je stolarija od PVC-a. Na podu je postavljen laminat, dok su u kupaonicama u kuhinjama pločice. Zidovi su od cigle i betona, a fasada je u odličnom stanju.

Ova nekretnina je atraktivna jer se nalazi u blizini mora s pogledom na more i posjeduje 4 stana, što omogućuje komforan obiteljski život, ali i iznajmljivanje pojedinih stanova, što bi omogućilo brz povratak uloženih sredstava. Nalazi se na mirnome mjestu i u blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput dućana, kafića i restorana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju