KUĆA S BAZENOM I VELIKOM OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 370 puta
Šifra oglasa: 5796765

Cijena:
365.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 210,00 m²
Broj soba: 5
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Centralno grijanje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Vodnjan je mali slikoviti grad koji se nalazi na plodnom nizinskom tlu u južnoj Istri. Od Pule je udaljen desetak kilometara, a nalazi se odmah iznad Fažane i priobalja. Odličnom geografskom položaju doprinosi i činjenica da se nalazi na samom ulazu/izlazu s autoceste.

Na samo nekoliko kilometara udaljenosti od grada Vodnjana nalazi se ova prekrasna samostojeća kuća s bazenom i velikim dvorištem.
Kuća je ukupne stambene površine 210 m2. Dvorište se prostire na 750 m2.


Prizemlje se sastoji od 2 spavaće sobe, kupatila, kuhinje, dnevnog boravka i ostave. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu dok se iz blagavaonice izlazi na otvorenu i prostranu terasu ispred bazena.
Na 1. kat se dižemo prelijepim unutarnjim drvenim stubama. 1. kat se sastoji od predprostora, 3 spavaće sobe i velike ostave.


Kuća je opremljena centralnim grijanjem na plin, dok se za hlađenje koriste 3 klime od čega je 1 jedinica klime u prizemlju i dvije jedinice klime na 1. katu.

U dvorištu se nalazi veliki bazen sa prostranim sunčalištem. Pored bazena nalazi se pomoćni objekat sa bazenskom opremom koji se koristi i kao ostava. U dvorištu se nalazi i otvorena terasa sa vrtnim kaminom za roštilj. Kuća ima ukupno 4 vanjska parkirna mjesta i garažu za jedno vozilo.

Ova kuća ističe se na tržištu po velikom broju spavaćih soba i nalazi se na mirnoj lokaciji. upravo to je čini idealnom nekretninom za veću obitelj ili investiciju u turističke svrhe radi brzog povrata uloženih sredstava.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga