KUĆA SA PROSTRANOM OKUĆNICOM ZA GRADNJU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 243 puta
Šifra oglasa: 5796818

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 340,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Smješteno na jugoistočnom dijelu poluotoka Istre, nalazi se šarmantno naselje Marčana. Prožeta poviješću i ukrašena rustikalnom ljepotom, Marčana je utočište za one koji traže miran odmor u srcu Istre. Dok lutate selom dočekat će vas pogled na bogatu kulturnu baštinu kroz tradicionalne kamene kuće te uske uličice. Na samo 6 kilometara od Marčane nalazi se Duga Uvala. Naziv "Duga Uvala" u prijevodu na hrvatski znači "Dugi zaljev" i prikladno opisuje prekrasan zaljev koji se proteže duž obale. Koji Marčani može dati karakteristike turističkog mjesta.

Unutar slikovitog naselja Marčana nalazi se ova poluugrađena kuća sveukupne površine 306m2. Odmah pri ulazu u dvorište dočeka vas prostrana okućnica od 1722m2, na kojoj se nalaze i dva upisana pomoćna objekta sveukupne površine 30m2 koje trenutno služe kao ostava, ali je moguća prenamjena u razne svrhe. Unutarnji prostor sastoji se od dvije spavaće sobe od kojih svaka ima dovoljno mjesta za krevete, ormare i dodatni namještaj. Prostrani dnevni boravak koji je moguće proširiti prema kuhinji zbog pregradnih zidova u kojem se nalazi i peć na drva. Kuhinja je funkcionalna i opremljena, uz dodatnu prostoriju (ostavu) za pohranu namirnica. U prizemlju kuće nalaze se identično raspoređene prostorije, identične kvadrature koje nisu opremljene za stanovanje. Sve prostorije opremljene su drvenom stolarijom koja je u dobrom stanju. PVC stolarija nalazi se u kuhinji te u jednoj od spavaćih soba. Terasa se prostire na 25m2 ispod koje se nalazi garaža u istim gabaritima. Iznad terase je na novo rađen krov kao i drena konstrukcija krova. Vlasnici prodaju kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu, te ima mogućnost spajanja na kanalizaciju.

Uz samu nekretninu koja je prilika zbog svoje velike površine, najveća prednost ove kuće je u prostranoj urbaniziranoj okućnici gdje je moguća gradnja još jednog objekta. Koji bi bio omeđen kamenim zidom sa već postojećim vlastitim ulazom.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga