KUĆA SA TERASOM U CENTRU PULE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 474 puta
Šifra oglasa: 5792407

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 163,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1902
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • bez parkirnog mjesta
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je grad smješten na jugozapadnoj obali Istre. Poznata je po svojoj bogatoj povijesti, predivnoj prirodi te impresivnom antičkom naslijeđu. Glavni simbol grada je Pulska Arena, amfiteatar iz 1. stoljeća. Pula također nudi prekrasne plaže, ugodnu mediteransku klimu te bogatu gastronomsku ponudu što rezultira kao izrazito traženu turističku destinaciju u ljetnom periodu, ali isto tako nudi raznolike kulturne događaje tijekom cijele godine.

U blizini starog centra Pule, 700 metara od Arene nalazi se izrazito atraktivna kuća u nizu ukupne površine 163 m2 sa prostranom terasom i dvorištem, te nudi mogućnost podizanja još jedne dodatne etaže od otprilike 100 m2 stambene površine. Kuća se sastoji od ulaznog pred prostora, veoma prostranog dnevnog boravka sa blagovaonom, dvije visokokvalitetno uređene kuhinje, dvije osvijetljene spavaće sobe, dva kupatila i izrazito velikom terasom koja budućim vlasnicima omogućuje uživanje u opuštajućim trenutcima dana. Postavljena je unutarnja PVC stolarija sa duplim staklima i sedam plinskih komora, te griljama boje oraha, visokokvalitetni parket u dnevnom dijelu, nekoliko jedinica klima uređaja koje reguliraju sistem grijanja i hlađenja. Podovi su obloženi parketom, dok su zidovi cijele kuće zidani kamenom i ciglom. Objekt se prodaje sa svim namještajem koji se nalazi u stanu. Nekretnina se nalazi na veoma traženoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja: vrtića, pošte, banke, trgovine, ljekarne, gradskog bazena, tržnog centra, šetnice, predivnih plaža.

Navedena nekretnina predstavlja idealnu investiciju za budućeg kupca u smislu korištenja iste za obiteljsko stanovanje, a isto tako i u smislu investicije za bavljenje turističkom djelatnošću iznajmljivanja, te osiguranom brzom povratnu uloženih sredstava baš zbog svoje nezamjenjive lokacije.

Za sve informacije nazovite na:

+385 98 323 390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga