KUĆA SA UHODANIM POSLOVNIM PROSTOROM U CENTRU FAŽANE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 470 puta
Šifra oglasa: 5795480

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Općina Fažana je smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga. Od Pule – najvećeg grada u Istri, gospodarskog i kulturnog središta - udaljena je svega osam kilometara. Ova nevjerojatna kuća smještena u samom srcu Fažane nudi izuzetno atraktivnu priliku za život i poslovanje. Na udaljenosti od samo 50 metara od obale Jadranskog mora, ova kuća predstavlja idealnu kombinaciju luksuznog stanovanja i uspješnog poslovanja.

Poslovni Prostor

U prizemlju kuće nalazi se uhodani poslovni prostor koji trenutno djeluje kao ugostiteljski objekt. Prostor je već u najmu te pruža stabilan i dosljedan prihod. Ovaj komercijalni prostor nije samo financijski isplativ, već je i izuzetno povoljno smješten, privlačeći lokalne stanovnike i turiste jednako.

Stambeni Prostori

Prvi kat kuće nudi prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, dvije udobne spavaće sobe i moderno uređena kupatila. Prostrani hodnik omogućava lako kretanje unutar kuće, a poseban dragulj ovog kata je predivna terasa s koje se pruža zadivljujući pogled na staru jezgru Fažane. Ova terasa nudi idealan kutak za opuštanje i uživanje u čarima mediteranskog života.

Ekskluzivno Potkrovlje

Potkrovlje kuće skriva još jednu prostranu sobu, savršenu za smještaj gostiju ili kao dodatni intimni prostor. Dva krovna prozora pružaju spektakularne poglede na otočje Brioni i čisto Jadransko more. Ovdje se možete potpuno opustiti i uživati u prirodnom svjetlu koje ulazi kroz ove prozore.

Renovacija i Oprema

Ova kuća je potpuno obnovljena prije deset godina, uključujući sve moguće građevinske radove kao što su nove ploče, krov, keramika, kamen te sve instalacije za vodu, struju i cijevi. Svaka soba je opremljena klima uređajem koji omogućava sustav hlađenja i grijanja, a također su prisutni i električni radijatori za dodatnu udobnost.

Povoljna Lokacija

Osim blizine mora, ova kuća se nalazi u samom središtu Fažane, omogućavajući brz pristup svim lokalnim sadržajima, restoranima, trgovinama i kulturnim znamenitostima.

Ukupna Površina i Investicijski Potencijal

Kuća se prostire na ukupno 150 četvornih metara, raspodijeljenih na tri etaže po 50 četvornih metara svaka. Investicijski potencijal ove nekretnine je iznimno primamljiv zbog uhodanog poslovnog prostora, povoljne lokacije i činjenice da kuća već generira mjesečne prihode putem najma poslovnog prostora i bankomata.

Dodana Vrijednost - Barka

Uz ovu prekrasnu kuću, prodavatelj nudi i barku Veglia Tura 6 s motorom marke Yanmar od 110 KS dizel, s 416 sati rada i mnogo dodatne opreme. Barka je u odličnom stanju i prodaje se s vezom koji se nalazi na samo 50 metara od nekretnine, u zaštićenoj luci. Ovo dodatno povećava vrijednost i atraktivnost ove ponude, pružajući mogućnost uživanja u plovidbi Jadranskim morem te dodatne aktivnosti za buduće vlasnike.

Ova predivna kuća pruža savršen spoj poslovnih mogućnosti i života uz obalu Jadranskog mora. Bilo da tražite stabilan prihod iz poslovnog prostora ili oazu mira uz pogled na more, ova nekretnina ima sve što vam treba. Ne propustite priliku da postanete dio Fažane, čarobnog primorskog gradića bogate povijesti i prirodnih ljepota.

Kontakt

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga