KUĆA SA VELIKIM POTENCIJALOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 394 puta
Šifra oglasa: 5795482

Cijena:
1.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 508,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 300,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na lož ulje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Štinjan je prigradsko naselje u sastavu grada Pule. Mjesni odbor Štinjan obuhvaća uz prigradsko naselje Štinjan i prigradske turističke predjele Puntakristo, Puntiželu, Valdežunac i Mulimenti, te otoke Sv. Jerolim, Kozadu, Sv. Katarinu. Čitavo područje obuhvaća površinu od 6.055.036 m² na kojem živi 1.366 stanovnika.

Ukoliko tražite idealnu nekretninu s velikim potencijalom, ova kuća će zadovoljiti sva vaša očekivanja. Smještena u Štinjanu na mirnoj lokaciji, a opet na samo 4km od Pule, ova nekretnina pruža nevjerojatnu priliku za život ili poslovanje.

Kuća se sastoji od prizemlja i 2 kata te se trenutno koristi kao uspješan poslovni prostor s 7 kategoriziranih apartmana koji se iznajmljuju turistima tijekom ljetnih sezona. Postoji i prostor u prizemlju koji se lako može preurediti u osmi apartman ili koristiti kao skladište prema vašim potrebama. Za dodatnu praktičnost, tu je i praonica rublja opremljena svom potrebnom opremom.

Dvorište ove nekretnine je prava mala oaza s natkrivenim mjestom za druženje opremljenim roštiljem. Uz to, konoba je dostupna za uživanje tijekom zimskih mjeseci, pružajući vam ugodno iskustvo i u hladnijim danima.

Osim što se nalazi na mirnoj lokaciji, kuća je i praktična jer je nedaleko od škole, restorana, kafića, prekrasnih plaža i šetnica. Renovirana je 2022. godine, s drvenom stolarijom, klimatizacijom te radijatorima koji rade na lož ulje za grijanje. Ova nekretnina nudi udoban životni prostor te je spremna za useljenje.
Nekretnina se prodaje sa svim namještajem,i trenutno nisu potrebna dodatna veća ulaganja.

Vlasništvo je uredno, nema tereta, što čini ovu nekretninu sigurnim ulaganjem. Ova kuća ne predstavlja samo dom, već i uhodan posao s brzim povratom financijskih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga