KUĆA U BLIZINI MORA S OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli vrh, Pula, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5938716

Cijena:
290.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 110,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1910
Energetski certifikat: D
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 70,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

Samo 500 metara od mora se nalazi ova kuća površine 110 m2 s okućnicom 70 m2. Kuća je u odličnom stanju, a po želji je moguće napraviti i manju adaptaciju. Grijanje je na klimu, a jer nekretnina ima dimnjak, moguća je i instalacija grijanja na drva. Stolarija je PVCs roletama, a na podu su laminat i pločice. Za kuću je napravljen zahtjev za uporabnu dozvolu, koja bi trebala biti uskoro izvršena. Nekretnina ima zadovoljavajuć energetski certifikat D. Postavljena je i septička jama.

Kuća se sastoji od prizemlja i 1. kata. Prizemlje se sastoji od prostrane terase, vanjske ostave, ulaznog prostora, spojenog dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje, kupaonice, 2 spavaće sobe i još jedne ostave koja bi se mogla prenamijeniti u spavaću sobu. Prvi kat ima zaseban ulaz kroz stepenice i sastoji se od velike terase, ulaznog prostora, 2 spavaće sobe, 2 ostave i kupaonice. Prednji dio okućnice je moguće iz vrta prenamijeniti i dobiti 2 vlastita parkirna mjesta.

Kuća je vrlo atraktivna jer se nalazi u neposrednoj blizini mora i pogodna je za udoban obiteljski život, ali i iz iznajmljivanje koje bi omogućilo brz povratak uloženih sredstava. U blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput kafića, restorana, trgovina, a nedaleko je i centar grada što je vrlo povoljno za bezbrižan život.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 91 640 7000
[email protected]
Giuseppe Janko
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga