KUĆA U NIZU S POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Barbariga, Vodnjan, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 15.06.2024.
Oglas pregledan: 426 puta
Šifra oglasa: 5909108

Cijena:
171.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 56,00 m²
Broj soba: 1
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. Na samom jugozapadu Istarskog poluotoka nasuprot otočja Nacionalnog parka Brijuni na veoma atraktivnoj lokaciji na samoj obali u sklopu grada Vodnjana u prioballju smješteno je naselje Barbariga, koje predstavlja jedinstvenu lokaciju za ljubitelje prirodnih lijepota, mira, sporta i rekreacije, te iz godine u godinu poboljšavajući svoju infrastrukturu i ponudu pobuđuje sve veći interes domicilnog i stranog stanovništva.

U Barbarigi nedaleko od Vodnjana prodaje se kuća u nizu ukupne površine 56 m2 koja se prostire na dvije etaže i podrum. Na svakoj etaži nalazi se zaseban apartman sa jednom sobom, a njima se pristupa preko zajedničke terase. Obje terase imaju predivan pogled na more i Brijunsko otočje budući da je kuća orijentirana prema jugozapadu.

Visoko prizemlje sastoji se od kuhinje i blagavaonice, dnevne sobe, kupaonice, terase te ulaza u podrum koji je površine cca. 6m2 Apartman na prvome katu sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupaonice te terase sa koje imamo predivan pogled na more. Ispred kuće nalaze se dva parkirna mjesta.






Mirna lokacija
Pogled na more i prirodu
Udaljenost od mora 550m
Podrum
Nekretnina se prodaje s namještajem



Navedena nekretnina zbog svoje površine, bazena, nezamjenjive lokacije predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za buduće kupce u smislu korištenja iste za stanovanje ili pak za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i brzom povratu uloženih sredstavana.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 7784
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga