Kuća u Pirovcu sa zemljištem od 651 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pirovac, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 16.09.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 6104987

Cijena:
180.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 53,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća u Pirovcu sa zemljištem od 651 m2

Kuća u Pirovcu sa zemljištem od 651 m2

U mirnom susjedstvu Pirovca, svega oko 700 metara od mora i nekoliko minuta od centra, smjestila se kuća koja se ujedno nalazi na prostranom zemljištu površine 651 m2, idealnom za vrt, dvorište ili buduće proširenje.

Stambena površina kuće iznosi 50 m² i sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupatila i jedne spavaće sobe. Kuća pruža savršen temelj za kreiranje ugodnog doma prema vlastitim željama i potrebama.

Veliko zemljište od 651 m² pruža brojne prednosti, uključujući mogućnost izgradnje dodatnih objekata, stvaranje prostranog vrta ili bazena, te uređenje vanjskog prostora po željama. Ova prostranost omogućava kreativne mogućnosti za proširenje i prilagodbu prema vlastitim potrebama i vizijama.

Dvorište nudi privatni parking, što je velika prednost u ovoj mirnoj rezidencijalnoj zoni.

Kuća zahtijeva adaptaciju.

Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Pirovac je živopisno mjesto koje je priroda obdarila smještajući ga na obalu između mora i Vranskog jezera. Nalazi se u zaljevu kojeg karakterizira neobična činjenica da je more unutar njega 4 stupnja toplije od prosjeka Jadranskog mora. Na ovom području dominira blaga klima koja omogućava lijepa, topla ljeta i blage zime. Obalu ocrtava njena razvedenost sa brojnim uvalama u kojima su se smjestile kristalno čiste kamene i šljunčane plaže i otoci na čijem arhipelagu se smjestio Nacionalni park Kornat.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga