KUĆA ZA ODMOR U ŠUMI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ogulin, Karlovačka

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 23.05.2024.
Oglas pregledan: 294 puta
Šifra oglasa: 5881416

Cijena:
99.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 140,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 550,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • bez parkirnog mjesta
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Ogulin je u Karlovačkoj županiji, taman između Gorskoga kotara i Like te na pola puta od Karlovca do Senja što ga čini iznimno dostupnim. Leži u podnožju Kleka, na obali rijeke Dobre, te se danas Ogulin sve više okreće turizmu.


Upravo nedaleko samog Grada Ogulina prodajemo kuću za odmor. Kuća se nalazi u malom selu udaljena 6 km od grada Ogulina u podnožju Kleka te je početno ishodište planinara i izletnika. Kuća se nalazi na parceli od 550 m2 stambene površine 140m2 koje se protežu na tri etaže. U prizemlju je kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, dvije spavaće sobe od kojih jedna sa kupatilom, te još jedno zasebno kupatilo. Na prvom katu je još jedna kuhinja sa dnevnim boravkom sa balkonom, velika spavaća soba i kupatilo. Visoko potkrovlje pogodno je za urediti u dodatni smještaj. Velika natkrivena terasa ispred kuće pogodna je za za druženje. Sama kuća temljeno je adaptrirna prije sedam godina iznutra. Postavljene su nove instalacije struje i vode, podovi, zidovi.

Kuća se prodaje se kompletno namještena i opremljena. Turisitički je kategorizirana je te je pogodna za život na jednoj etaži i iznamljivanje na drugoj.

Ova kuća je zbog neposredne blizine gdje možete posjetiti grad Ogulin, jezero Sabljaci, planina Klek, nacionalne parkove: Plitvička jezera, Risnjak i Sjeverni Velebit, sportski centar Bjelolasica, te sve prirodne ljepote koje pružaju dodatne sadržaje i mogućnost raznih sportskih aktivnosti, biciklizam, lov i ribolov, planinarenje, sanjkanje, rafting pa kao takvaatraktivana je pozicija kako za život tako i za investiciju za turizam.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga