Labin okolica, unikatna vila sa predivnim pogledom na more!

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 12.06.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5903567

Cijena:
1.600.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 245,95 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.281,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Istra, Labin okolica

Prodaje se moderna vila sa predivnim pogledom na more u okolici Labina.

Vila se proteže kroz prizemlje i kat, a neto površina kuće iznosi 245.95 m2. U prizemlju se nalazi open space dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, ulazni hodnik, wc te wellness soba. Iz prizemlja se izlazi na natkrivenu terasu, idealnu za uživanje na otvorenome, sa koje se pruža predivan i otvoreni pogled na more i na otok Cres. Sa terase u prizemlju se dolazi do sunčališta i prostranog bazena površine 39.10 m2. Pogled na more se pruža i sa bazena. Unutarnjim stepenicama se dolazi do kata gdje se nalazi hodnik, praonica te 4 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Iz svake sobe se izlazi na još jednu prostranu terasu sa jedinstvenim pogledom. Vila se prodaje kompletno namještena. Vila se grije putem podnog grijanja na dizalicu topline koje je postavljeno kroz cijelu vilu te putem klima uređaja. Vilu karakterizira luksuzna i moderna arhitektura te jedinstven dizajn. Zbog velikih staklenih stijena, ova vila uvijek ima dovoljno sunčeve svjetlosti.
Vila se nalazi na uređenoj parceli površine 1281 m2. Okućnica je uređena i ograđena te pruža mir i privatnost. Jedan dio okućnice je ispunjen zelenilom. Vila ima i natkriveni prostor za nekoliko parkirnih mjesta, pored kojeg se nalazi tehnička soba i strojarnica za bazen.

Vila se nalazi u malom i mirnom mjestu udaljenom svega 700 m od mora i nekoliko minuta vožnje od Labina. U blizini vile nalaze se brojne lijepe plaže, šetnice, restorani, kafići i razni drugi sadržaji.

Zbog svoje atraktivne lokacije i jedinstvenog dizajna ova vila predstavlja pravu rijetkost na tržištu, te je kao takva idealna za svakog željnog uživanja u predivnom pogledu, luksuzu i miru.

ID KOD AGENCIJE: 150

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga