Luksuzna kuća s unutarnjim bazenom i pogledom na planine

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Delnice, Primorsko-goranska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 11.06.2024.
Oglas pregledan: 231 puta
Šifra oglasa: 5902102

Cijena:
1.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.088,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

U ponudi imamo luksuznu kuću s jednom stambenom jedinicom (površine 300 m2) koja je smještena u mirnom predjelu naselja udaljenog samo 3500 m od Delnica. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi potrebni sadržaji za svakodnevni život. Istočno od naselja nalaze se izvor rječice Kupice, geomorfološki rezervat Vražji prolaz i Zeleni Vir, te jugozapadno park šuma Japlenški vrh.
Kuća je smještena kao slobodnostojeća na parceli od ukupno 1088 m2, te se ista sastoji od suterena, prizemlja i 1. kata, te tavana. U suterenu se nalazi bazen (koji je je omeđen staklenom površinom, pa može biti unutarnji i vanjski bazen), tuš i pomoćne prostorije, dok se u prizemlju prostire veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonom koji imaju izlaz na nenatkrivenu terasu s koje se proteže prekrasan pogled na prirodu, te dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Stubištem se dolazi na 1. kat na kojem su smještene prostrane dvije spavaće sobe s kupaonicom, te otvor za pristup tavanu. Otvori na pročeljima su većih dimenzija radi otvaranja interijera prema okolišu, te prirodne osvijetljenosti kuće. Vanjska stolarija je PVC, dok je unutarnja drvena. Podovi u kupaonicama su obloženi keramikom, dok je ostatak kuće obložen hibridom parketa i vinila. Postavljeno je i podno grijanje (tri dizalice topline).
Zbog svoje odlične lokacije i opremljenosti ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za investiciju u turističke svrhe, kao i ugodan obiteljski život.
 
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Josipa Ivanović
 
Mob: +385 99 222 7609Mail: [email protected]
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga