LUKSUZNA KUĆA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5795348

Cijena:
515.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 451,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Vodnjan je slikoviti gradić smješten na jugozapadnoj obali Istre, u blizini Pule. Ovo područje obiluje bogatom poviješću i kulturnom baštinom, a posebno je poznato po prekrasnoj crkvi sv. Blaža koja čuva značajne umjetničke i sakralne artefakte. Vodnjan je također poznat po svojim maslinicima i vinogradima te nudi prekrasne krajolike za istraživanje i uživanje u prirodi.

Upravo u Vodnjanu na izuzetno mirnoj i atraktivnoj lokaciji na samo 5 km od mora smještena je ova izuzetnokvalitetnailuksuzna kuća površine 125 m2. Prostire se na dvije eteže. U prizemlju nekretnine nalazi se prostrani dnevni boravak spojen sa prostorom za ručavanje i kuhinjom, spavaća soba sa kupatilom i dodatnim toaletom. Dnevni boravak nudi elegantan prostor za opuštanje, s dvije velike klizne stijene koje se otvaraju prema prekrasnoj natkrivenoj terasi uz bazen. Na prvom katu nalaze se dvije prostrane spavaće sobe. Glavna soba ima svoju veliku prostranu terasu iz koje se pruža predivan očaravajući pogled na fažanski kanal i otočje Brijuni dok druga soba ima manju terasu. Također na istoj etaži nalazi se kupaona te dodatna prostorija gdje je smiješten bojler, perilica i sušilica rublja. U dvorištu ove prekrasne vile nalazi se bazen, natkrivena terasa i sunčalište te tri parkirna mjesta. Ova prekrasna kuća je besprijekorne gradnje i sofisticiranog, pomno promišljenog dizajna. Svaki kutak odiše elegancijom i luksuzom, što ga čini nekretninom koja će zasigurno privući pozornost svakog kupca koji traži vrhunski dom. Kuća je građena najkvalitetnijim materijalima i visokokvalitetnom troslojnom stolarijom u dvije boje, izvana antracit siva, iznutra bijele boje. Također su ugrađeni komarnici kako bi ljetne noći učinili što ugodnijima, a za još više udobnosti ugrađeni su električni podizači roletni na svim velikim staklenim stijenama, podovi su obloženi visokokvalitetnom talijanskom keramikom. Za grijanje i hlađenje svaka prostorija ima svoju unutarnju jedinicu klima uređaja.Kupaone su opremljene podnim grijanjem na struju dok se u dnevnom nalazi dimnjak na koji se može priključiti kamin ili dodatna peć na drva ili pelete. Okućnica se sastoji od bazena veličine 8x4m s uređenim sunčalištem, natkrivene terase te tri parkirna mjesta sveukupne veličine 451m2.

Navedena kuća s obzirom na svoju površinu, broj soba, vanjski uređeni dio sa bazenom, pogledom na more, sadržajem kao i blizinu mora i svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život predstavlja budućem vlasniku veoma zanimljivu, izvrsnu, luksuznu, kvalitetnu, profitabilnu nekretninu kako u smislu obiteljskog života, tako i za bavljenje djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga