LUKSUZNA VILA S BAZENOM NA 150M OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5795338

Cijena:
2.600.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2018
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 650,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ekskluzivna vila na najpoželjnijoj lokaciji Fažane, samo 150 m od kristalno čistog mora i prekrasne plaže, luksuzno namještena i moderno dizajnirana, smještena u mirnom i elitnom dijelu Fažane, gdje ćete pronaći savršen spoj elegancije i udobnost.

Ova vila je prava rijetkost na tržištu zbog svoje impresivne veličine 280m2, besprijekorne gradnje i sofisticiranog, pomno promišljenog dizajna. Svaki kutak odiše elegancijom i luksuzom, što ga čini nekretninom koja će zasigurno privući pozornost svakog kupca koji traži vrhunski dom. Vila je građena najkvalitetnijim materijalima i visokokvalitetnom troslojnom stolarijom marke SCHUCO. Vila je također i prilagođena osobama s posebnim potrebama, ista je opremljena liftom kako bi omogučila olakšan pristup svim etažama.Vila se sastoji od konobe od 80 m2, prizemlja od 135 m2, kata od 135 m2 i prekrasne velike terase na krovu s koje se pruža prekrasan pogled na cijeli Fažanski kanal s Brijunskim otočjem. U prizemlju ove prekrasne vile nalazi se veliki, prostrani hodnik s ugradbenim ormarima, kupaonicom prilagođenom osobama s invaliditetom te spavaća soba s kupaonicom. Iz hodnika se ulazi u veliki dnevni boravak s blagovaonicom od 60 m² i prekrasnom kuhinjom koja se kliznim vratima može odvojiti od dnevnog boravka. Dnevni boravak je okružen staklenim stijenama i pruža prekrasan pogled na bazen. Na prvom katu se nalaze 4 prostrane spavaće sobe sa kupaonicama i još jedna prostorija koja se može koristiti kao dječja soba, igraonica i sl. Stepenice vode na krovnu terasu, namijenjenu opuštanju i uživanju s jedinstvenim pogledom na prelijepo Brijunsko otočje. U taverni veličine 80m2 smjestila se konoba s prekrasnim funkcionalnim kaminom, prekrasnom kuhinjom, wc, praonicom rublja, ostavom i kotlovnicu. Okućnica se sastoji od prekrasnog bazena od 40 m2 s grijanom vodom, vanjskim jacuzzijem, tušem, prekrasnim parkom s velikom palmom, živom ogradom oko bazena i 3 parkirna mjesta. Kuća je opremljena video nadzorom, alarmnim sustavom, podnim grijanjem preko dizalica topline, fan-coil sustavom klima uređaja u svakoj sobi, liftom, SCHUCO troslojnom alustolarijom,elektronsko upravljanje roletama, komarnicima,daljinsko otvaranje ulazne kapije...

Ova nekretnina nudi mogućnost posjedovanja visokokvalitetne i luksuzne vile na najatraktivnijoj lokaciji u prekrasnom turističkom mjestu Fažana, samo 150 m od prekrasnih plaža i šetnica. Imanje se nalazi na izvrsnoj lokaciji, samo 500 m od centra Fažane i 7 km od Pule. Već samo to jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali iz istih razloga nudi i mogućnost izvrsne investicije i brzog povrata novca tijekom turističke sezone.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga