LUKSUZNA VILA S BAZENOM NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Smoljanci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 06.06.2024.
Oglas pregledan: 120 puta
Šifra oglasa: 5897330

Cijena:
1.050.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 208,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 900,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

U središtu južnog dijela Istre na pola puta između Pule i Pazina, uz cestu koja spaja unutrašnjost istarskog poluotoka s jugom, smješten je divan gradić Svetvinčenat.Nalazi se na krševitoj visoravni, te je okružen šumama, pašnjacima i vinogradima, sa svojim kaštelom, crkvama i zvonikom.Ovaj gradić s bogatom tradicijom, svojim zanimljivim i raznolikim programima od koji su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta svake godine privlači brojne posjetitelje.

U blizini Svetvinčenata se nalazi ova luksuzna vila stambene površine 208 m2. Nekretnina posjeduje veliki bazen dimenzija 4x10 m, drugim riječima 40 m2 i okućnicu veličine 900 m2. Kraj vile se nalazi i ljetna kuhinja s kaminom. Prizemlje se sastoji od vrlo prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom i blagovaonom, s koje se može izaći na terasu i WC-a. Prvi kat se sastoji od 3 spavaće sobe, te svaka ima i vlastitu kupaonicu s walk in tuševima. Dvije spavaće sobe dijele veliku zajedničku terasu, dok 3. spavaća soba ima malu terasu. S prvog kata je predivan pogled na more i planine.

Grijanje je na klima uređaje, kod kojeg su u prizemlju 2 klime, a na 1. katu svaka spavaća soba ima svoj vlastiti klima uređaj, to jest još 3 klime. Vila ima dimnjak, što omogućava instalacije peći na drva. Na podu su kvalitetne pločice, te je napravljena prva faza podnog centralnog grijanja, i solarnih kolektora, a na fasadi termo izolacija 10 cm. U dvorištu je smještena septička jama, a ugrađeno je i navodnjavanje travnjaka kako bi travnjak bio uvijek zelen. Dvorišna vrata imaju automatsko zatvaranje i otvaranje, dok u dvorištu imamo dovoljno mjesta za 3 osobna vozila. Na prozorima je PVC s dvostrukim staklom i roletama. Velika sigurnost se pruža instalacijom video nadzora i alarma. Vila se prodaje potpuno namještena. Očekivani završetak vile je 01.07.2024. godine.

Vila je vrlo privlačna jer se nalazi na mirnome mjestu s predivnim pogledom na more i planine. U njoj s može imati udoban obiteljski život, ali može se koristiti za iznajmljivanje, za povratak uloženih sredstava. U blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput trgovina, kafića i restorana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga