Luksuzna villa s bazenom - Klenovica (Novi Vinodolski)

Timax Real Estate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Klenovica, Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  01/2750-943, 091/151-1995

Oglas je aktivan od 15.07.2024.
Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5936421

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 381,86 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2016
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 607,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

EKSKLUZIVNA PRODAJA:Klenovica - Novi Vinodolski, luksuzna villa s nezaboravnim pogledomPovršina: 335,56 m2 BRP + 46,30 m2 garaža (ukupno: 381,86 m2)
Luksuzna i moderna villa se sastoji od prizemlja i dva kata, nalazi se u mjestu Klenovica u blizini Novog Vinodolskog.Kuća se sastoji od dva odvojena stana:
- Stan 1, 210 m2: dvoetažni stan smješten je u prizemlju i na prvom katu, odvojen od drugoga stana, a sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, odvojene prostrane kuhinje s blagovaonicom i izlazom na natkrivenu terasu (potpuno opremljena kuhinja, MDF lak, kamena radna ploča, visokokvalitetni aparati, Villeroy&Boch posuđe...), dnevnog boravka s prekrasnim kaminom i izlazom na terasu i bazen sa sunčalištem, iz dnevnog boravka stepenicama se ide na kat. Na katu se nalaze dvije velike prostrane sobe i dječja soba, dvije terase s otvorenim pogledom na more, odvojen walk-in ormar i kupaonica.
- Stan 2, 105 m2: jednoetažni stan na drugom katu ville s odvojenim pristupom stepenicama od glavnog ulaza u prizemlju. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice, dvije prostrane spavaće sobe, dvije terase s prekrasnim pogledom na more, open space dnevnog boravka povezanog s blagovaonicom i potpuno opremljenom kuhinjom po mjeri s visokokvalitetnim aparatima i uređajima...
Kuća je potpuno ograđena i zaklonjena od pogleda, u sklopu je smještena i garaža za dva automobila s dodatnim prostorom za smještaj stvari (bicikli, motor, oprema za plažu...), dodatni vanjski parkirni prostor unutar ograđenog dvorišta kuće.
- dizalica topline, klimatizirane prostorije, Villeroy&Boch, Gorenje Ora-Ito, staklene ograde, Gealan PVC stolarija...
Kuća je izgrađena, dizajnirana i opremljena prema najvišim standardima, a pogled koji se proteže sa svake etaže na more i Kvarner, ostavlja bez daha!
Vlasništvo uredno 1/1, bez tereta! 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga