Maslenica - luksuzna vila sa vrtom na samoj obali mora

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jasenice, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 24.07.2024.
Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 5945256

Cijena:
1.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 230,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2000
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 501,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Posredujemo u prodaji vile kakvu je teško naći na Jadranu. 
Vila površine 230 m2, smještena je na zemljištu površine 501 m2, koje završava 3,78 metara od mora. 
Vila se sastoji od tri etaže; 
Na prvom katu nalazi se master spavaća soba, sa pripadajućom velikom kupaonicom sa tušem i kadom, \"walk in\" ormarom i dnevnim prostorom za vlasnike. Iz dnevnog prostora, kao i iz spavaće sobe, izlazi se na veliku terasu koja gleda na more i vrtnu terasu u prizemlju. Sa stražnje strane ima mali balkon koji gleda na gornji dio detaljno uređenog vrta i ulaz u posjed sa ceste. 
Na međukatu se nalazi glavni ulaz u kuću sa strane ceste i dvije dvokrevetne spavaće sobe za goste, svaka sa svojom kupaonicom i ugrađenim ormarima.
Na prizemlju je veliki otvoreni dnevni prostor koji se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, a iz kojeg se izlazi na prostranu terasu, s koje stepenice vode do nekoliko metara udaljenog mora. 
Centralno stepenište je otvoreno i gornji katovi čine galeriju, tako da velike staklene stijene daju fantastičan ugođaj s pogledom na more iz svakog kutka.
Stolarija je aluminijska, a grijanje je na drva (kamin), na strujne grijalice i klima uređaj. 
Sa strane ceste, kući pripada i velika garaža, koja, osim mjesta za veliki auto, ima još dodatnog mjesta za skladištenje stvari koje vlasnik tamo želi držati. Ispod garaže je spremnik za kišnicu, koja se skuplja kako se vrt ne bi zalijevao vodom iz vodovoda i time je smanjen utrošak komunalne vode. Pored \"gusterne\" se nalazi još jedna servisna prostorija u kojoj se nalaze perilica i sušilica za rublje te ljetna kuhinja. Obzirom je i taj prostor velik, tamo se mogu skladištiti i dodatne stvari u skladu s potrebama vlasnika.
S doljnje strane vrta, uz obalu mora, nalazi se garaža za manje plovilo i/ili artikle za plažu (supove, kajake....).  Vili pripada i vez na plaži ispred terase u prizemlju. Sama vila, prateći objekti i vrt su pažljivo dizajnirani i održavani do zadnjeg detalja. 
Vlasništvo je , naravno, uredno, a kuća nije pravno opterećena bilo kakvim sporovima. 
Kratki film prolaska kroz kuću možete vidjeti na https://www.youtube.com/watch?v=HVw_wvrCOkQ&t=8s.
Svim našim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje kako bismo vam olakšali proces ishođenja stambenog kredita.
Za sve dodatne informacije i organiziranje razgleda, stojim na raspolaganju.
Dag
091 6300 616.
Želite li znati više o tajnama tržišta nekretnina? Zanima vas koliko iznosi kapara, ili kako kupiti nekretninu putem kredita i slične teme?
Otkrijte sve to i još mnogo više u “LIBELINOM ŠTREBERAJU”.
Kliknite na link i započnite svoje istraživanje: https://www.youtube.com/playlist?list=PLj2BsZlnaUKjOtSIHX9vVhCxBHC1MIl9y 
  


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga