MODERNA KAMENA KUĆA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5795368

Cijena:
449.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 174,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 388,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Barbarigaje turističko naselje smješteno na podučjuPeroja. Samo mjesto se nalazi nekoliko stotina metara od obale. Obala je razvedena te nudi nekoliko šljunčanih plaža u manjim uvalama sa iznimno čistim morem, a uz plaže se nalazi i nekoliko beach barova. Okolica Barbarige je idealna za bicikliste, ljubitelje prirode i aktivnog odmora, a osim brojnih biciklističkih staza, nude se i izleti na obližnja seoska domaćinstva, gdje možete kušati neke od izvornih istarskih specijaliteta. Rovinj i Pula su udaljeni svega dvadesetak kilometara,pa je ovo malo i mirno istarsko mjesto idealno za odmor.

Upravo nedaleko Barbarige prodajemo kuću koja se prostire na dvije etaže povezane unutarnjim stepenica obučenim u mramor što daje posebni luksuz. U prizemlju nekretnine nalazi se prostrani opremljeni dnevni boravak sa kaminom, kuhinja sa prostorom za ručavanje, ostava, kotlovnica i kupaonica. Dnevni boravak je otvorenog koncepta (open space) sa izlazom na terasu/dvorište. Unutrašnje stepenice vode na prvi kat gdjese nalaze tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom privatnom kupaonicom.

Kuća sadrži puno dodatnih sadržaja kao što su bazen od 30 m2 sa sunčalištem, vanjsku natkrivenu ljetnu kuhinju i vanjski wc. Dio okućnice je popločen oko kuće te su predivđene i zelene površine uz ogradu.

Grijanje je putem dizalica topline, kamin u dnevnom boravku, podno grijanje u svim prostorijama te priprema za solarne panele.

Kuća se nalazi u fazi završetka, pružajući kupcu mogućnost u odabiru materijala.Pošto je gradnja u završnoj fazi, predviđeni završetak i mogućnost useljenja je da kupac već početkom ljeta 2024 uživa u ovoj predivnoj kući. Vrhunska novogradnja i provjereni investitor u gradnji je koristio vrhunski materijal autohtoni istarski kamen, a isti takvi su i završni materijali, sa vrhunskom keramikom i vrhunskom PVC stolarijom.

Nekretnina u potpunosti odiše svim modernim luksuzom potrebnim za odmor ili u funkciji luksuznog turizma. Ovo je jedinstvena prilika da se postane vlasnikom prekrasne kuće te uživate u svim prednostima koje ovakva nekretnina nudi.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga