MODERNA KUĆA SA DVA STANA NA TRAŽENOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5795415

Cijena:
534.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Stambena površina: 144,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2010
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Medulin je slikovito naselje smješteno na jugu istarskog poluotoka, oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Ovo šarmantno mjesto obiluje bogatom ribarskom tradicijom te je jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Istri. Medulinski zaljev s 11 nenastanjenih otočića pruža netaknutu prirodu i prekrasne plaže s borovim šumama, stvarajući idiličnu atmosferu za opuštajući odmor.

Na odličnoj lokaciji u Medulinu nalazi se ova predivna kuća sa 2 stambene jedinice koje pružaju obilje prostora i udobnosti. Prva stambena jedinica, smještena je u prizemlju, ističe se prostranim dnevnim boravkom s modernom kuhinjom i blagovaonicom iz kojeg je izlaz na predivnu terasu, dvije prostrane spavaće sobe sa zajedničkom terasom i kupatilom. Na drugoj etaži nalazi se druga stamebna jedinica koja se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji je uređen u modernom stilu s udobnim namještajem i velikim prozorima koji pružaju obilje prirodnog svjetla. Kuhinja je potpuno nova s elegantnim detaljima, a iz nje se izlazi na prostranu terasu. Dvije spavaće sobe s zajedničkom terasom, a moderno kupatilo ima luksuznu tuš kabinu i elegantne detalje. Uz to, prostorije su opremljene klima uređajima za dodatnu udobnost, alarmom, protupožarnim alarmom te video nadzorom.

Ova nekretnina nudi priliku da posjedujete kvalitetanu i moderanu kuću na mirnoj lokaciji blizu predivnih plaža i šetnica. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji na samo 250 m od mora i 1000 m od centra Medulina. Samim time jamči odličan izbor za svakodnevni život, ali iz istih razloga nudi priliku za investiciju i brz povrat novca kroz turističku sezonu ukoliko bi se kuća iznajmljivala.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga