MODERNA KUĆA SA VELIKOM OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tinjan, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5795422

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 221,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.084,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na plin
  • Peć na plin

Opširnije o oglasu

Tinjan, gradić nekad opkoljen bedemima i kulama, danas je mjesto s vrlo izraženim šarmom, gdje se tradicija i povijest ponosno iskazuju. Smješten iznad vječno zelene Drage, u čijoj ljepoti možemo uživati ​​sa tinjanskog vidikovca. Tinjanje gradić bogate kulturne baštine u srcu Istre, i poznat po pršutanama koje proizvode vrhunsku gastro deliciju.

Upravo u Tinjanu prodaje se kuća koja se trenutno nalazi u visokoj roh bau fazi. Suteren kuće je veličine 40 m2 dok je prizemlje 181m2. Suteren je zamišljen kao konoba sa kaminom i prostorom za druženje.

Stan u prizemlju sastoji se od ulaznog hodnika, otvorenog velikog prostora blagovaone, kuhinje i dnevne sobe. Kuća je vrlo moderno građena pa tako kuhinja obiluje danjim svjetlom, pogledom u vrt i zelenilo ali također iz i blagovaone se izlazi na predivnu veliku terasu kao produžetak interijera, idealna za vrtne zabave i večernja opuštanja.

Kuća je maksimalno funkcionala a sa tri spavaće sobe, kupaonice i wc-a, te predprostorom za udoban smještaj obitelji ili grupe prijatelja.
Kako je ispred i iza kuće velika okućnica, ispred kuće ima dovoljno mjesta za parkiranje još 4 i više automobila. Velika okućnica je također prostrana i ravna te budućem vlasniku pruža mogućnost izgradnje bazena, sunčalište, dječje igralište.
Predviđeno grijanje u kući je podno grijanje u kopaonicama, peć na drva ili pelete i kamin radi ugođaja.

Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, iskoristivosti površine, blizine sadržaja i u okruženje kuća za odmor predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga