MODERNA KUĆA U NIZU SA VRTOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tar, Poreč, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 243 puta
Šifra oglasa: 5795364

Cijena:
339.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 125,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 50,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Općina Tar-Varbiga smještena je između turističkih središta Poreča i Novigrada,na uzvisini koja se s jugozapada blago spušta ka suncu i moru, a sa sjeverne stane strmo ka ušću rijeke Mirne. Kraj je poznat po izvanrednom maslinovom ulju, a upravo se podno Tara, uzgajaju masline od kojih se dobiva najbolje maslinovo ulje u Europi. Tar će odabrati ljubitelji aktivnog odmora, uz brojnu sportsku i rekreacijsku ponudu koja obuhvaća sportove na vodi, pješačenja, biciklizam.

Upravo u Taru prodaje se kuća u nizu. Kuće su međusobno povezane s bočnim zidovima. Vanjski izgled odlikuje moderna arhitektura sa ravnim krovom. Svaka kuća pritom ima zaseban ulaz i dva parkirna mjesta. U stražnjem dijelu nalaze se privatni vrtovi za odmor i druženja.Vrt je ograđen i odvojen zidom od susjednog vrta.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata, u prizemlju se nalaze dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom sve u open space konceptu, spavaća soba te jedna kupaona i ostava.
U prizemlju se također nalazi velika terasa preko koje se pristupa vrtu.
Unutarnje stepenice vode na kat na kojem se nalazi kupatilo, te dvije spavaće sobe svaka sa svojom natkrivenom terasom. Kuća će koristiti klima uređaje za hlađenje a za grijanje je predviđeno električno podno grijanje.
Kući pripadaju 2 parkirna mjesta.
Nekretnina je smještana 2000 m od mora i plaža te je udaljena desetak minuta od grada Poreča. U blizini se nalazi pristup svim potrebnim sadržajima poput trgovina, škola, vrtića. apoteka, restorana. Prepustite se na lijepim plažama, daleko od gradske vreve, uz biciklističke staze, vinske ceste i maslinike, zabavite se i upoznajte prošlost tog kraja i njegovu okolicu vozeći se turističkim vlakićem duž povijesne uskotračne pruge Parenzane

Planirani završetak kuće je kraj 2024. godine.Kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Mogućnost plaćanja u ratama do useljenja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga