Moderna novoizgrađena jednoobiteljska kuća s bazenom, vrtom i 2PM

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 05.06.2024.
Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 5895305

Cijena:
700.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 174,90 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 670,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se moderna novoizgrađena jednoobiteljska kuća smještena u blizini malog mjesta udaljenog od Poreča 13km. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi potrebni sadržaji za život, kao što su trgovine, pošta, škola, restorani, kafići i slično. Plaža i more udaljeni su samo 9km. 
Kuća je izgrađena na međi na parceli ukupne površine 670.00 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, kupaonice, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonom, spavaće sobe, strojarnice, sve smješteno u prizemlju, dok se stubištem dolazi na 1. kat na kojem se nalazi osvijetljen hodnik iz kojeg se izlazi na nenatkrivenu terasu, spavaće sobe (koja također ima izlaz na nenatkrivenu terasu), kupaonice, spavaće sobe i spavaće sobe s vlastitom kupaonicom. Ukupna netto površina kuće iznosi 174.90 m2. Uz kuću se prodaje kućni vrt, vanjski bazen površine 40.1 m2 i dva parkirna mjesta.
Podovi su obloženi keramikom. Unutarnja stolarija je drvena, dok je vanjska PVC. Grijanje i hlađenje građevine predviđeno je korištenjem električne energije kao energenta za zagrijavanje, odnosno hlađenje prostora – multi split sustav (zrak-zrak).
Zbog svoje odlične lokacije i moderne gradnje predstavlja izvrsnu investiciju za turistički najam ili ugodan obiteljski život.
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Josipa Ivanović 
Mob: +385 99 222 7609 Mail: [email protected] 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga