Moderna novoizgrađena jednoobiteljska kuća s bazenom, vrtom i 2PM

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 06.06.2024.
Oglas pregledan: 297 puta
Šifra oglasa: 5896918

Cijena:
700.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 160,70 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 611,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se moderna novoizgrađena jednoobiteljska kuća smještena u blizini malog mjesta udaljenog od Poreča 13km. U neposrednoj blizini kuće nalaze se svi potrebni sadržaji za život, kao što su trgovine, pošta, škola, restorani, kafići i slično. Plaža i more udaljeni su samo 9km. 
Kuća je izgrađena na međi na parceli ukupne površine 611.00 m2. Sastoji se od natkrivenog ulaza, ulaznog prostora, ostave, kupaonice, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonom, spavaće sobe, strojarnice, sve smješteno u prizemlju, dok se stubištem dolazi na 1. kat na kojem se nalazi osvijetljen hodnik iz kojeg se izlazi na nenatkrivenu terasu i dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama (jedna spavaća soba također ima izlaz na nenatkrivenu terasu). Ukupna netto površina kuće iznosi 160.70 m2. Uz kuću se prodaje kućni vrt, vanjski bazen površine 40.1 m2 i dva parkirna mjesta.
Podovi su obloženi keramikom. Unutarnja stolarija je drvena, dok je vanjska PVC. Grijanje i hlađenje građevine predviđeno je korištenjem električne energije kao energenta za zagrijavanje, odnosno hlađenje prostora – multi split sustav (zrak-zrak).
Zbog svoje odlične lokacije i moderne gradnje predstavlja izvrsnu investiciju za turistički najam ili ugodan obiteljski život.
Za više informacija i termin razgledavanja stana slobodno nazovite:Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga