Moderna vila na otoku Krku: Vaša oaza mira i elegancije

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kras, Dobrinj, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 20.07.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5942932

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2015
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 627,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na prodaju su četiri moderne vile na idiličnoj lokaciji u unutrašnjosti otoka Krka, u okolici mjesta Dobrinj. Smještene u središnjem dijelu otoka, neprimjetno uronjene u krajolik kojim dominiraju pitoreskna sela s kamenom gradnjom, ove nekretnine oduševit će vas spojem rustikalnog stila i moderne opreme.
 
Svi važni sadržaji nalaze se unutar petnaest minuta vožnje, čineći ih idealnim mjestom za život ili investiciju. Vila se nalazi samo 5 km od prekrasne plaže, pružajući savršenu ravnotežu između privatnosti i blizine mora.
 
Proteže se na tri etaže s ukupnom stambenom površinom od 180 m2 na parceli od 627 m2. Prizemlje obuhvaća ulazni prostor, hodnik, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, te izlaz na natkrivenu terasu idealnu za ljetne večeri uz bazen. Na katu su tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, od kojih dvije imaju izlaz na terasu. Suteren nudi prostor za wellness opremljen saunom i teretanom.
 
Pri gradnji ovih vila korišteni su najkvalitetniji materijali i oprema. Prirodni kamen za obloge, drveni parketi i grede te namještaj od punog drva ističu rustikalni šarm ovih nekretnina. Svaka vila je potpuno klimatizirana, s podnim grijanjem u kupaonicama, u dnevnom boravku je kamin na drva, i prodaje se kompletno namještena.
 
Osim što su idealne za odmor i opuštanje, ove vile predstavljaju izvrsnu poslovnu investiciju za turističku djelatnost zahvaljujući kategorizaciji sa pet zvjezdica.
 
Otok Krk, poznat kao \"najbliži otok\" zbog svog položaja i odlične povezanosti s kopnom preko Krčkog mosta, idealno je odredište za one koji traže bijeg od užurbanosti suvremenog života. Na otoku se nalazi međunarodna zračna luka povezujući Krk s ostatkom Europe. Krk nudi brojne kulturne i prirodne ljepote, od tajnovitih uvala idealnih za kupanje do bogate povijesti i gastronomske ponude, čineći ga omiljenom destinacijom za turiste i stanovnike.
 
Uživajte u životu na mirnoj i zelenoj mikrolokaciji, idealnoj za odmor i opuštanje, na otoku Krku, poznatom po izuzetnoj gastronomiji, vinima i prirodnim ljepotama.
Za dodatne informacije i organizaciju razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.
 
VILA DOBRINJ N – tri etaže – površina parcele 627 m2 - stambena površina 180 m2 (3 spavaćih soba + 3 kupaonice + 2 terase + wellnes zona) + bazen + 4 parkirna mjesta + dvorište = 650.000 EUR
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga