Mošćenička Draga, kuća 184 m2 s bazenom, panoramski pogled

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji Kraj, Mošćenička Draga, Primorsko-goranska

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 243 puta
Šifra oglasa: 5937997

Cijena:
1.600.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 184,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 789,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Mošćenička Draga, kuća 184 m2 s bazenom, panoramski pogled
Prodaje se predivna kuća za odmor površine 184 m2, smještena u šarmantnom ribarskom mjestu Mošćenička Draga. Ova kuća, dovršena 2023. godine, prostire se na dvije etaže: prizemlje i prvi kat.
Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora, hodnika, spavaće sobe, praonice, kupaonice, kuhinje, blagovaonice, garderobe, dnevnog boravka i natkrivene terase.
Prvi kat obuhvaća stubište, hodnik, tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, dodatno spremište te dvije prostrane terase s prekrasnim pogledom na more.
Kuća je smještena na zemljištu površine 789 m2 s vanjskim parkingom za četiri vozila. Okružena je pažljivo biranom i brižno održavanom hortikulturom koja dodatno naglašava ljepotu ove nekretnine. Ljetna kuhinja idealna je za druženja na otvorenom.
Nedaleko od kuće nalazi se sedam šljunčanih plaža. Tijekom lošijeg vremena, stanarima su na raspolaganju sauna, jacuzzi i bazen. Sunčalište s prekrasnim pogledom na more obloženo je drvom, što stvara dodatni osjećaj luksuza i udobnosti. Kuća se prodaje u potpunosti namještena i nikad nije bila korištena, što je čini idealnom za one koji žele odmah useliti.
Sustav podnog grijanja proveden je u svim prostorijama, uključujući hodnike i kupaonice. Fan-coil jedinice, najmoderniji sustavi grijanja i hlađenja te dizalica topline osiguravaju optimalnu temperaturu tijekom cijele godine. Uz to, kuća je opremljena bio pročišćivačima, a sigurnost osigurava alarmni sustav postavljen na prizemlju i katu.
Ova kuća je savršena za investitora koji traži nekretninu za turistički najam koja će zadovoljiti goste s visokim očekivanjima, ali i pružiti udobnost, privatnost i mir onima koji se odluče živjeti u njoj.
Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga