Neponovljiva prilika! Apartmantska kuća prvi red do mora, Brist

Boost d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brist, Gradac, Splitsko-dalmatinska

Telefon  099/423-8830

Oglas je aktivan od 14.09.2024.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 6103742

Cijena:
1.290.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 296,08 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2002
Ulica: Zaborci
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 471,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Ova ugodna dalmatinska kamena kuća na plaži nalazi se na mirnoj lokaciji udaljenoj 5 minuta hoda od centra mjesta Brist na Makarskoj Rivijeri. Lokacija je idealna za ljude koji žele uživati u privatnosti i odmoru na plaži. Laganom šetnjom uz more udaljeni ste svega nekoliko minuta od prvih restorana i ugostiteljskih objakata. 
Kuća je izgrađena 2002. godine i sastoji se od 3 potpuno namještena apartmana (4-6 ležaja po apartmanu) s lođom i balkonom s pogledom na more. Svaki od apartmana ima i svoje odgovarajuće parking mjesto u blizini kuće. Kraj kuće se nalazi i manji pomoćni objekt s kaminom i vanjskom garniturom površine 5,55m2. 
Ovo je jedinstvena prilika za investiranje u apartmantsku kuću za kratkoročni najam i iznimna rijetkost na tržištu. Posao je već uhodan, a može se i dodatno razviti minimalnim ulaganjima u estetsko osvježenje prostorija. Sa svojom zadivljujućom lokacijom ova kuća privlači mnoštvo posjetitelja tijekom ljetne sezone i toplijih mjeseci.Sve u svemu, radi se o neponovljivoj prilici za one u potrazi za opuštajućim bijegom i poslovnom prilikom u jednom od najljepših dijelova Hrvatske. Ne propustite priliku da postanete vlasnici ove prekrasne namještene kuće na plaži.
Cijena nije fiksna, vlasnik je voljan pregovarati s ozbiljnim kupcem!
Za razgledavanje je potrebno najaviti se i dogovoriti termin razgledavanja. Posjete bez najave nisu moguće zbog ometanja posjeda i privatnosti vlasnika. Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonom o zaštiti podataka.
Kontakt:
Jasmin +385994349894Zvonimir +385916120211 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga