Novigrad, kuća sa bazenom i pogledom na more

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novigrad, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5938730

Cijena:
685.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 184,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2019
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 518,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

Istra, Novigrad

Prodaje se samostojeća kuća sa bazenom i sa pogledom na more u Novigradu.

Kuća se proteže kroz podrum, prizemlje i 1.kat, a površina kuće iznosi 184 m2. U prizemlju se nalazi open space dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, radna soba koja se može prenamijeniti u dodatnu spavaću sobu, wc i hodnik. Iz dnevnog boravka i kuhinje se izlazi na prostranu natkrivenu terasu sa ljetnom kuhinjom, idealnu za uživanje na otvorenome. Unutarnjim stepenicama se dolazi do 1.kata gdje se nalaze 4 spavaće sobe, 2 kupaonice i hodnika. Jedna spavaća soba ima izlaz na jednu natkrivenu terasu, a 2 spavaće sobe imaju zajednički izlaz na drugu natkrivenu terasu. Sa terasa se pruža pogled na more i na prirodu. Unutarnje stepenice vode i do podruma gdje se nalazi veća dodatna prostorija koja može poslužiti kao ostava. Kuća se grije putem podnog grijanja na struju i klima uređaja. Kuća je opremljena kvalitetnim materijalima i namještajem. S obzirom na jako dobar raspored prostorija, kuća zaista pruža komfor i udobnost.
Ukupna površina parcele iznosi 702 m2, od kojih na ograđenu i uređenu okućnicu koja pruža privatnost, spada 518 m2. U sklopu okućnice se nalazi i bazen površine 36 m2. Pored bazena se nalazi prostor za sunčalište i vanjski tuš. Dio okućnice je ispunjen uređenim zelenim travnjakom, palmama i raznim mediteranskim biljem. Pored kuće se nalazi i vanjsko spremište. U samoj okućnici se nalazi i prostor za nekoliko parkirnih mjesta.

Kuća se nalazi na traženoj lokaciji udaljenoj svega 1.5 km od lijepih i uređenih plaža te 2 km od centra Novigrada. U blizini kuće se nalaze šetnice, biciklističke staze, restorani, kafići, trgovina. Autocesta je udaljena svega nekoliko minuta vožnje.

S obzirom da se radi o modernoj samostojećoj kući sa bazenom i pogledom na more, smještenoj na traženoj lokaciji, kuća je idealna za odmor, turističke svrhe, ali i za obiteljski život.

ID KOD AGENCIJE: 193

SPECTRUM REAL ESTATE
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga