Novigrad okolica, kamena kuća sa dvorištem

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novigrad, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 31.05.2024.
Oglas pregledan: 398 puta
Šifra oglasa: 5890306

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 694,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Istra, Novigrad okolica, Brtonigla okolica

Prodaje se dvojna kamena istarska kuća sa dvorištem u okolici Novigrada.

Dvojna kuća se proteže kroz prizemlje, kat i potkrovlje. Površina kuće iznosi 150 m2. Trenutno se u prizemlju kuće nalaze kantina i garaža, a na katu se nalazi stambeni dio. Stan na katu se sastoji od dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Sa kata se dolazi do tavanskog prostora koji se može iskoristiti za razne načine, ovisno o želji novog vlasnika. Sa kata kuće pruža se pogled na prirodu i more. Kuća zahtijeva kompletnu adaptaciju. Kuća ima dimnjak.
Kuća se nalazi na parceli površine 694 m2. Okućnica je ograđena i ispunjena zelenilom. Postoji mogućnost izgradnje bazena. U sklopu okućnice se trenutno nalazi i mali dodatni kameni samostojeći objekt. S obzirom na veličinu okućnice, postoji mogućnost uređenja prostora za parking.

Kuća se nalazi u malom i mirnom istarskom mjestu udaljenom svega nekoliko minuta vožnje od Novigrada i od Brtonigle. Plaže su udaljene 4.5 km. U blizini kuće se nalaze restorani, vinarije, agroturizmi, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o tradicionalnoj istarskoj kamenoj kući koja pruža puno potencijala, kuća bi uz određeno investiranje u adaptaciju, bila idealna za odmor i turističke svrhe, ali i za miran obiteljski život na zanimljivoj lokaciji.

ID KOD AGENCIJE: 137

SPECTRUM REAL ESTATE
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga