Novigrad okolica, kuća uz more na top lokaciji!

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novigrad, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5938729

Cijena:
728.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 260,00 m²
Broj soba: 5
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 337,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Istra, Novigrad okolica

Prodaje se dvojna autohtona istarska kuća uz more na top lokaciji u okolici Novigrada.

Površina kuće iznosi 260 m2. Kuća se proteže kroz prizemlje, 1.kat i potkrovlje. U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, dnevni boravak i kuhinja sa blagovaonicom. Unutarnjim stepenicama se dolazi na 1.kat gdje se nalazi hodnik, 2 prostrane spavaće sobe, kupaonica i terasa sa predivnim otvorenim pogledom na more i plažu. U potkrovlju koje je prilično visoko, nalaze se još 2 dodatne sobe i ostava. Pored ulaza u kuću nalazi se garažni prostor koji se trenutno koristi kao dodatno spremište te konoba. S obzirom na raspored prostorija, kuća pruža brojne mogućnosti za novog vlasnika. Kuća zahtijeva kompletnu adaptaciju. Sva potrebna infrastruktura je na kući.
Površina okućnice iznosi 337 m2. Jedan dio okućnice se nalazi ispred, a drugi iza kuće. U sklopu okućnice postoji i prostor za nekoliko parkirnih mjesta.

Kuća se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, udaljenoj svega nekoliko koraka od lijepe i uređene plaže. U blizini kuće se nalaze restorani, kafići, šetnice, biciklističke staze, park, igralište i razni drugi sadržaji. Centar Novigrada je udaljen 4 km.

S obzirom da se radi o kući sa velikim potencijalom, smještenoj na top lokaciji, ova kuća predstavlja pravu rijetkost na tržištu, te je kuća idealna kao investicija u kuću za odmor, turističke svrhe, ali i za obiteljski život.

ID KOD AGENCIJE: 194

SPECTRUM REAL ESTATE
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga