NOVOIZGRAĐENA BAJKOVITA DRVENA KUĆA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fužine, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 246 puta
Šifra oglasa: 5795336

Cijena:
415.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 123,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 415,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Fužine su smještene 730 metara nad morem, u jugozapadnom dijelu Gorskog kotara, u okruženju je planinama i tri velika umjetna akumulacijska jezera (Bajer, Potkoš i Lepenica). Bogata i raznovrsna ponuda zaslužna je da se za Fužine danas može reći da su „najturističkije mjesto Gorskog kotara“ i jedna od perjanica kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

Upravo nedaleko do Fužina prodajemo novosagrađenu drvenu kuću okruženu prirodom. Kuća je izrađena kompletno od strojno obrađenih trupaca/oblica, promjera 23cm. Kuća se sastoji od prizemlja i gornjeg kata povezanog drvenim stepenicama. U prizemlju je dnevni boravak s kuhinjom, jedna spavaća soba, kupaonica, sauna i izlazak na terasu gdje će biti smješten jakuzzi. Drvene stepenice vode do kata na kojem su dvije spavaće sobe i kupaonica.

Ova drvena ljepotica, izgrađena je od drvenih trupaca, gdje vlada moderni komfor i ima sve potrebno za život. U prizemlju je velika dnevna zona u kojoj je sve usmjereno na okoliš, kroz mnoštvo prozora vide se priroda a veliki kamin daje da doživljaj boravka u drvenoj kući u prirodi bio potpun. Kuća ima mogućnost grijanja na drva,pelete i klima uređaj.

Parcela je ograđena zidom i živicom što budećem vlasniku jamči privatnost i mir. Smještena je na najatraktivnijem djelu naselja Fužine,u blizini jezera Bajer i Lepenica te okružena novosagrađenim vikendicama i kućama za odmor.

Savršena za život svojom arhitekturom, bajkovito uređenje i pejzaž samo su neki od razloga zašto je upravo Gorski kotar nepogrješiv odabir za sve one koji žele uživati pokraj tople peći s pogledom na bijele pahulje, ali i one koji vole nešto aktivniji odmor tijekom cijele godine.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga