Novoizgrađena kuća u srcu Jelse

Lokacija  Jelsa, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/223-515

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5907931

Cijena:
475.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 110,50 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Dobrodošli u ovu šarmantnu novoizgrađenu kuću smještenu u srcu Jelse, prekrasnog grada poznatog po svojoj povijesnoj kamenoj arhitekturi i prirodnim ljepotama. Ova dvokatnica ima bijelu izoliranu fasadu koja se besprijekorno stapa sa starim kamenim okruženjem, pružajući jedinstven i moderan izgled.
Kad uđete unutra, dočekat će vas nove keramičke pločice koje interijerima daju moderan štih. Svaka etaža ima klima uređaj i novouređenu kupaonicu, što osigurava vašu udobnost tijekom cijele godine. Prizemlje nudi prostranu prostoriju za kuhinju od 22,1 m², ugodan dnevni boravak od 24,2 m², udobnu spavaću sobu od 13 m² i potpuno opremljenu kupaonicu od 5,7 m².
Na katu je mala ostava ispod koje vanjske stepenice vode na terasu od 23 m². Unutar drugog kata ima 40 m² prostora za napraviti lijep stan sa kupaonicom od 5,5 m². Visoki krov drugog kata nudi mogućnost izgradnje drvene galerije i postavljanje pomoćnog ležaja za spavanje.
Kuća ima veliko dvorište od 200 m² s malim vrtom i jacuzzijem, savršeno za opuštanje i uživanje u mediteranskom vremenu. Kuća je spojena na kanalizaciju, što osigurava nesmetano životno iskustvo.
Smještena samo dvije minute od centra Jelse, ova kuća nudi jednostavan pristup svim gradskim sadržajima, poput trgovina, restorana i barova. Uz neke osobne detalje i namještaj, ova kuća je spremna postati vaš dom iz snova u Jelsi. 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga