NOVOSAGRAĐENA VISOKOKVALITETNA PRIZEMNICA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štokovci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5795428

Cijena:
640.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 248,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.527,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Svetvinčenat, Savičenta i San Vincenti, tri su naziva istog mjesta, kojima je polazište u imenu zaštitnika, hispanskog mučenika sv. Vincencija po kojemu nosi naziv jedna od pet crkvi koje se nalaze u mjestu. Naselje je u južnom dijelu Istre na krševitoj visoravni okružen šumama, pašnjacima i vinogradima, sa svojim kaštelom, crkvamai zvonikom smjestio se Svetvinčenat. Svetvinčenat ne krase samo prirodne ljepote, već i bogate kulturne manifestacije, eno i gastro turizam te iznimna ponuda aktivnog odmora u prirodi.

Upravo u Savičenti nudimo izvrsnu priliku za kupnju novosagrađene moderne prizemnice sa bazenom. Prekrasna kuća, luksuzno opremljena na izuzetnoj lokaciji, u središnjoj Istri smještena je na zemljištu površine 1572 m2 na kojem dominira veliki bazen, sunčalište te prostor sa vanjskim kaminom. Dobrom ugođaju pridonosi osim prekrasne prirode i privatnost budućem kupcu.

Prizemnica ima 248 m2 stambenog prostora time pruža maksimum ugodnosti u svakodnevnom korištenju prostora jedne obiteljske kuće.Unutarnji prostor vrhunski je opremljen sastoji se od prostrane zone koja ujedinjuje kuhinju, prostranu blagovaonicu i dnevni boravak koji je staklenim stijenama povezan s vanjskim prostorom. Kuća ima tri prostrane spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonom, te toalet za goste.Grijanje i hlađenje u kući uređeno je podnim grijanjem i putem klima uređaja.

U sklopu kuće napravljen je pomoćni objekt zamišljen kao garsonjera ili ljetna kuhinja sa natkrivenom terasom gdje ćete uživati u posebnoj atmosferi objedovanjem na otvorenom. Kuća se prodaje potpuno dovršena, sa namještajem. Provjereni Investitor ima već veliki broj uspješnih projekata i mogu poslužiti za preporuku.

Naša je preporuka ljubiteljima modernih prizemnica i života na jednoj etaži. Navedena samostojeća prizemnica zbog svoje lokacije, površine i kvalitete predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg kupca da li za uživanje u istoj u smislu korištenja za ugodan obiteljski život ili za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i ostvarenju veoma brzog povrata uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga