Novouređena dvojna kuća s pogledom na more, Okrug Gornji, Čiovo, Trogir

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Okrug Gornji, Okrug, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5917397

Cijena:
590.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 260,00 m²

Opširnije o oglasu

Novouređena dvojna kuća s pogledom na more, Okrug Gornji, Čiovo, Trogir
Novouređena dvojna kuća s pogledom na more, Okrug Gornji, Čiovo, Trogir

Na otoku Čiovu, u šarmantnom mjestu Okrug Gornji, nalazi se dvojna kuća koja se prostire na 251 m2 neto stambene površine.

Ova kuća je okružena prostranim vrtom s južne i zapadne strane, pružajući savršeno okruženje za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Prva etaža, odnosno suteren, sadrži prostranu spavaću sobu i veliku kupaonicu s toaletom. Ispred se nalazi natkriveni vanjski dio vrta, idealan za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju.

Druga etaža, prizemlje, sastoji se od moderno uređene kuhinje, udobnog dnevnog boravka, blagovaonice i još jedne kupaonice s toaletom. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu koja nudi spektakularan pogled na more, stvarajući savršeno mjesto za obiteljske večere i druženja.

Treća etaža, koja je unutrašnjim stubištem povezana s prizemljem, čini dio trosobnog dvoetažnog stana. Na ovoj etaži nalaze se tri spavaće sobe, kupaonica s toaletom, manja terasa i velika natkrivena terasa s koje se također pruža prekrasan pogled na more.

Četvrta etaža, odnosno potkrovlje, prostire se na 50 m2 i trenutno je neuređena, pružajući budućem vlasniku priliku da je prilagodi prema vlastitim željama. Potkrovlje također ima manju terasu, savršenu za privatno uživanje.

Parking je osiguran s istočne strane kuće gdje se može parkirati jedan automobil, dok se u dvorištu s zapadne strane mogu parkirati još dva automobila.

Zračna udaljenost kuće do mora i najbliže plaže iznosi svega 290 metara.

Svi sadržaji potrebni za život se nalaze u neposrednoj blizini objekta.

Također jedna velika prednost kuće je to što se nalazi u slijepoj ulici čime se podiže stupanj privatnosti nekretnine.

Ova kuća je nedavno potpuno renovirana i nalazi se u izvrsnom stanju. Zbog svoje idealne lokacije, prostranih natkrivenih terasa s pogledom na more i već uhodanog turističkog najma, predstavlja izvanrednu investiciju za daljnji turistički najam ili kao obiteljsku kuću za odmor.

Okrug Gornji je slikovito mjesto smješteno na zapadnoj strani otoka Čiova, blizu povijesnog grada Trogira. Poznat po svojim predivnim plažama, kristalno čistom moru i ugodnoj mediteranskoj klimi, Okrug Gornji je popularna destinacija za turiste. Mjesto nudi brojne restorane, kafiće i trgovine, kao i razne sportske aktivnosti, poput ronjenja i jedrenja. Zbog svoje blizine Trogiru, koji je pod zaštitom UNESCO-a, Okrug Gornji pruža savršen spoj mirnog otočkog života i kulturnih sadržaja.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga