Novouređena villa sa bazenom i prekrasnom okućnicom!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žerava, Nin, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 6107073

Cijena:
1.180.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 600,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.660,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Novoizgrađena ekskluzivna vila od 600 m2 na periferiji grada Zadra. Vila se sastoji od 3 ekskluzivna apartmana i nalazi se na uređenoj parceli veličine 2660 m2. Ispred vile nalazi se grijani bazen veličine 14 x 5 m, te prostor za odmor i zabavu ( grill, ljuljačke, ležaljke...). Kompletna okućnica je osvijetljena i hortikulturalno uređena.
 
Svi apartmani su uređeni prema najvišim dizajnerskim standardima. Kuhinje su opremljene najmodernijim uređajima. Svaki apartman ima svoj ulaz i izlaz na bazen.
 
Najveći apartman proteže se na 190 m2 i ima 5 spavaćih soba sa mogučnošću smještaja 10 osoba. Gostima su na raspolaganju 4 komforne kupaonice i jedan odvojeni wc.
 
U vili se nalaze još dva apartmana, svaki veličine 150 m2. U svakom od njih su 4 spavaće sobe, 4 kupaonice, odvojeni wc i komforan su smještaj za 8 osoba po apartmanu. Vila je savršena za sve one koji žele uživati u miru i tišini, daleko od gradske buke, a u dodiru sa prirodom. Ovaj spoj moderne arhitekture , vrhunskog dizajna, prekrasne prirode i pristupačne lokacije, čini vilu savršeno funkcionalnom jedinicom za bavljenje turizmom u blagoj mediteranskoj klimi.
 
Objekt se prodaje kompletno namješten i spreman za useljenje ili iznajmljivanje.
  


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga