OPATIJA, POBRI - jedinstvena vila blizu Opatije s bazenom, p

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pobri, Opatija - Okolica, Primorsko-goranska

Telefon  091/392-5735, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 13.01.2024.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5604196

Cijena:
1.350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 241,18 m²
Broj soba: 7
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 275,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

OPATIJA, POBRI - jedinstvena vila blizu Opatije s bazenom, panoramski pogled na more, novonamještena

Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima sa starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija savršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor.

Imam zadovoljstvo predstaviti Vam ovu zadivljujuću vilu koja plijeni pažnju svojom elegancijom i stilom blizu Opatije. Ova prostrana vila površine 241.18m2, pruža izvanredan spoj prostranosti i udobnosti za cjelogodišnje stanovanje, svega nekoliko minuta od centra Opatije i plaže.

U njoj ćete pronaći četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom te sobom za trening i rekreaciju koja će vam pružiti potpunu privatnost i luksuz. Prostrani dnevni boravak obasjan prirodnim svjetlom stvara savršen ambijent za opuštanje i druženje. Svaki kat vile ima svoju terasu koja vas poziva na uživanje u pogledima i svježem zraku.

Ono što ovu vilu čini posebnom je njezin bazen koji je smješten na terasi najviše etaže, s koje se pruža sprektakularan panoramski pogled na Kvarnerski zaljev. Kuća također dolazi s garažom i jednostavnim pristupom, što čini svakodnevni život praktičnim i bez stresa. Također uz garažu nalazi se i konoba sa stolom za bilijar te strojarnica za bazen.

Ova vila se prodaje potpuno namještena i opremljena, s jedva korištenim namještajem, omogućujući vam da odmah uživate u luksuznom načinu života. Kuća se proteže kroz četiri etaže - suteren, prizemlje, prvi kat i drugi kat.

Lokacija ove vile je apsolutno idilična. Kuća je udaljena samo 5 minuta vožnje od plaže ili centra Opatije i smještena je u mirnoj, sporednoj ulici, okružena prekrasnim obiteljskim kućama s okućnicama i ograđenim vrtovima. Zračna linija do mora iznosi samo 700 metara, čineći ovu vilu savršenim izborom za one koji traže luksuz, udobnost i blizinu moru.

Idealna nekretnina za investiciju u svrhu turističkog najma ili za cjelogodišnje stanovanje.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 26793

Josip Gudeljević
Agent pripravnik
Mob: +385 91 392 5735
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Patrik Hrštić
Agent s licencom
Mob: +385 91 270 3979
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga