Oroslavje - obiteljska kuća sa gospodarskom zgradom

NEXT HOME NEKRETNINE, agencija za poslovanje nekretninama (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Andraševec, Oroslavje, Krapinsko-zagorska

Telefon  099/750-0990

Oglas je aktivan od 13.09.2024.
Oglas pregledan: 406 puta
Šifra oglasa: 6102763

Cijena:
299.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 375,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1984
Energetski certifikat: D
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.000,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • ISDN
  • ADSL
  • Alarmni sustav

Opširnije o oglasu

U mirnoj ulici nedaleko centra Oroslavja na prodaju se nudi lijepa obiteljska kuća površine 375 m2. Sastoji se od visokog prizemlja gdje se nalazi predsoblje, hodnik, kuhinja sa blagavaonom, kupaonica sa toaletom, spavaća soba te velik dnevni boravak sa izlazom na balkon. Na I kat vode unutarnje drvene hrastove stepenice. Tu se nalazi predsoblje, veliki dnevni boravak (30 m2), kupaonica sa toaletom, dvije spavaće sobe sa izlazom na balkon te velika natkrivena terasa pogodna za obiteljska druženja. Na II kat (potkrovlje) vode unutarnje drvene hrastove stepenice, tu se nalazi prostrani open space prostor koji je po potrebi moguće urediti u stan. Ispod kuće nalazi se podrum površine 53 m2. Grijanje je centralno na kruta goriva (lož ulje - kotlovnica u podrumu), stolarija PVC sa troslojnim staklima, na podovima je keramika te parket u vrlo dobrom stanju.

Gospodarska zgrada je površine 322 m2, koncepirana je tako da posjeduje velik poslovno skladišni prostor koji je moguće iznajmiti obližnjim tvrtkama u kakvoj je funkciji godinama bila. Dvorište je pravokutnog oblika površine 2199 m2, sa ljubavlju uređeno i održavano te na njemu ima dovoljno mjesta za vrt, voćnjak te uzgoj domaće i zdrave hrane. Na parceli se nalazi i bunar u funkciji.

Kuća je smještena u neposrednoj blizini svih važnih sadržaja, uključujući trgovine, restorane, kafiće, autopraonicu, ljekarnu, dom zdravlja, stomatologa...U blizini se nalaze Stubičke Toplice, Jezerčica te bolnice u Zaboku, Krapinskim i Stubičkim Toplicama. Mikrolokacija je odlična i zbog blizine povezanosti na brzu cestu te autocestu. Nekretnina se prodaje namještena, ne iziskuje nikakva ulaganja i odmah je useljiva.

*** Zbog svega navedenog idealna nekretnina za veću obitelj, poduzetnike, obrtnike sa potrebom za dodatnim objektom ili kao investicija (smještaj radnika, starački dom...) ***

Vlasništvo je uredno, kupnja moguća i kreditom. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

ID KOD AGENCIJE: 24

Next Home nekretnine
Mob: +385 99 7500 990
E-mail: [email protected]
www.nexthomenekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga