OTOČAC - Idilična kuća u u blizini Plitvičkih jezera

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Otočac, Ličko-senjska

Telefon  095/859-0299, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 28.09.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 6121409

Cijena:
150.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 130,00 m²
Broj soba: 5
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.000,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

OTOČAC – Idilična kuća u blizini Plitvičkih jezera

Prodaje se šarmantna kuća smještena u srcu Like, u mirnoj okolici Otočca, udaljena samo pola sata vožnje od Nacionalnog parka Plitvička jezera, jedne od najpoznatijih prirodnih atrakcija u svijetu. Ova nekretnina nudi idealnu kombinaciju života u miru i prirodi, uz mogućnosti za turističko ulaganje zbog atraktivne lokacije.

Kuća se sastoji od prostranog dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, hodnika, kupaonice i spavaće sobe smještenih u prizemlju, dok je na prvom katu velika, namještena prostorija koja može služiti kao dodatna spavaća soba, radni prostor ili prostor za rekreaciju. Predivno dvorište prepuno zelenila idealno je za uživanje na otvorenom, a vrt s roštiljem i vanjskim klupicama i stolom pruža savršeno mjesto za druženje. Uz to, postoji mogućnost gradnje još jedne stambene jedinice na parceli, što povećava potencijal ove nekretnine.

Otočac je poznat po svojoj čistoj i netaknutoj prirodi, a posebno se ističe rijeka Gacka, koja teče kroz ovaj kraj i poznata je po iznimnoj kvaliteti pitke vode – druga po čistoći u Europi! Flora i fauna rijeke Gacke vrlo su bogate, a obilje vodenog raslinja i živopisnog ekosustava čine ovo područje rajem za ljubitelje prirode.

Blizina Nacionalnog parka Plitvička jezera, s čarobnim slapovima i kristalno čistim jezerima, čini ovu nekretninu iznimno privlačnom kako za život, tako i kao potencijal za turističku investiciju.

Dodatna prednost ove lokacije je blizina mora, do kojeg stižete za samo 45 minuta vožnje, idealno za jednodnevne izlete na more. Također, prva međunarodna zračna luka udaljena je manje od sat i pol vožnje, što ovu kuću čini lako dostupnom i za strane posjetitelje ili potencijalne investitore.

PREPORUKA AGENTA!

Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



ID KOD AGENCIJE: 33607

DUX Rijeka
Mob: +385 95 859 0299
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga