OTOK KRK, DOBRINJ- Luksuzna vila u mediteranskom stilu

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tribulje, Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  095/859-0299, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 12.03.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5785447

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 550,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.026,00 m²

Opširnije o oglasu

OTOK KRK, DOBRINJ- Luksuzna vila u mediteranskom stilu

Na otoku Krku, u prekrasnom mjestu Tribulje, nalazi se ova šarmantna rustikalna kuća koja nudi brojne luksuzne pogodnosti i udobnost te je idealna za one koji traže bijeg u prirodu dok istovremeno uživaju u stilu i udobnosti.

Mjesto Tribulje se nalazi na otoku Krku, poznatom po svojoj ljepoti i bogatoj povijesti. Otok nudi prekrasne plaže, šarmantna sela i brojne mogućnosti za istraživanje.

Kuća se ističe svojim umjetničkim elementima i pažljivo odabranim dekorom koji stvara toplu i ugodnu atmosferu. Sadrži ukupno 5 prostranih spavaćih soba, svaka sa svojom kupaonicom.

Savršeno za obitelji ili grupe prijatelja koji traže privatnost i udobnost. Za ljubitelje vina, kuća nudi vinski podrum u kojem možete pohraniti i kušati najbolje domaće i svjetske vinske delicije.

Kuća također ima luksuzni spa centar koji vam omogućuje da se opustite i iskusite wellness iz udobnosti vlastitog doma.

U vrtu se smjestio i prekrasan bazen okružen zelenilom i panoramskim pogledom, savršen za osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Kuća ima solarnu elektranu za proizvodnju električne energije i koristi sunčevu svjetlost za proizvodnju električne energije.

Otok Krk poznat je po svojim prirodnim ljepotama, prekrasnim plažama, bogatoj povijesti i kulturi. Tribulje je mirno mjesto na otoku, savršeno za one koji traže bijeg od gradske vreve i uživaju u mediteranskoj idili.

Ova umjetnički rustikalna kuća nudi nesvakidašnji način života na prekrasnom otoku Krku, spajajući povijest, prirodu i moderni komfor.

Ako tražite luksuznu kuću s karakterom na ovom prekrasnom otoku, ova bi nekretnina mogla biti savršen izbor. Za više informacija i pregled nekretnine slobodno nas kontaktirajte.

Napomena: Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja






ID KOD AGENCIJE: 26425

DUX Rijeka
Mob: +385 95 859 0299
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga