OTOK KRK, NJIVICE - Kuća s apartmanima i poslovnim prostorom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Njivice, Omišalj, Primorsko-goranska

Telefon  091/500-8728, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 10.01.2024.
Oglas pregledan: 309 puta
Šifra oglasa: 5600729

Cijena:
1.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 388,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4

Opširnije o oglasu

OTOK KRK, NJIVICE - Kuća s apartmanima i poslovnim prostorom
Objekt je lijepo i ukusno uređen, a renoviran je 2020. godine. U prizemlju objekta smjestio se restoran s opremljenom kuhinjom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu koja ima oko 90 m2. 120 m2 je veličina lokala uz dodatnih 70 m2 pomoćnog prostora, kuhinje i spremišta.
Na prvom katu se nalazei dva apartmana. Jedan je dvosobni apartman s lijepim balkonom, a drugi je studio apartman. Na drugom katu se nalaze tri apartmana, dva studio apartmana i jedan jednosobni s dnevnim boravkom. Pogled na more imaju svi apartmani. Objekt u lijepo uređenoj okućnici ima i 5 parkirnih mjesta. Ovaj objekt se izdvaja odličnom lokacijom, drugi red do mora u Njivicama i uhodaniom turističko-ugostiteljskom djelatnosti. Ne prodaje samo objekt, već i uhodan posao.

Njivice, nedaleko od Omišlja, uvijek su bile u sastavu omišaljskog kaštela, a danas Općine Omišalj. Vjerojatno je mjesto bilo naseljeno još u antičko vrijeme. Prvi put se u pisanim izvorima spominju 1474.godine u darovnici kneza Ivana sedmog Frankopana.
Proteklih je stoljeća to bilo malo krčko selo čiji su se stanovnici uglavnom bavili ribarstvom, maslinarstvom i stočarstvom, te iskorištavanjem šuma. Kuće uz samu obalu mora, brodići i ribarske mreže, „kašete“ pune riba, stoljećima su bili prepoznatljiva slika Njivica.
Njivice su najmlađe mjesto na otoku Krku, razvile su se upravo zahvaljujući turizmu. Godine 1930. izgrađen je prvi hotel i time je pokrenuta preobrazba malog ribarskog sela u danas jedno od snažnijih turističkih središta na otoku Krku.
U središtu mjesta smještena je mala lučica uz čije se rubove na obje strane protežu plaže. Tu se odvija središnji dio života Njivica: uz brojne restorane, kafiće i slastičarnice.
Njivice su danas turističko središte s modernom smještajnim kapacitetima, među kojima dominiraju hoteli te autokamp kojeg štiti hladovina bjelogorice.
Na kraju gradskih plaža počinje šetalište – romantična staza kroz hladovinu uz more u dužini 1200 metara.
Pored blagih prirodnih uvjeta te smještajne infrastrukture na zavidnoj razini, Njivice svojim posjetiteljima nude zabavne sadržaje na otvorenom koji su na programu gotovo svakodnevno. Tako možete upoznati tradicijski folklor, poslušati koncerte klapa, promenadne koncerte puhaćih orkestara. Tijekom ljetnog perioda, mjesna galerija ugošćuje izložbe renomiranih umjetnika.
Pitome i mirne, Njivice su ljetovalište u kojem ćete provesti potpuno opušten odmor i zacijelo će Vas pozvati da ponovno dođete!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 18648

Igor Popović
Agent s licencom
Mob: +385 91 500 8728
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-krk.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga