POLAČA-Lijepa kompletno namještena i održavana Kuća s 2 stana- 240 m2

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Polača, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 48 puta
Šifra oglasa: 6106720

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 240,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2010
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 284,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

U Polači, u mirnom i zelenom okruženju, prodaje se lijepa namještena obiteljska kuća s dvije stambene jedinice, ukupne površine 240 m2. Kuća je kompletno namještena, opremljena i održavana, a sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi stan s dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonicom, hodnikom, kupaonicom i dvije spavaće sobe.
 
Na katu- u viskom potkrovlju - nalazi se drugi stan također namješten koji se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom i dvije spavaće sobe i balkonom. Oba stana su klimatizirana a instalirano je i centralno grijanje na pelete ili drva. Na kuću je postavljena stiropor fasada i PVC stolarija, a cjelokupan namještaj je uključen u cijenu.
 
Kuća ima veliku vanjsku terasu u prizemlju gdje se nalazi uređeni natkriveni prostor sa uzidanim kaminom, roštiljem i pečenjarom, i ljetna kuhinja. Ispred kuće ima dovoljno  prostora pa postoji mogućnost ugradnje bazena ili ostalih sadržaja po željama kupca.
 
Polača je mjesto u Zadarskoj županiji, smješteno u neposrednom zaleđu Jadranskog, sjeverno od Biograda na Moru. Ovo je idealna prilika za one koji traže mirno i ugodno mjesto za život ili odmor, u srcu prirode.
 
Za više informacija i dogovor za razgledavanje objekta, kontaktirajte nas na broj 023/300-400 ili putem e-maila: [email protected]
 
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga