POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE SA OBJEKTOM NA SAMO 50 M OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 255 puta
Šifra oglasa: 5795347

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 828,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1960
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Perojje naselje u unutrašnjosti Istre,smješteno nadomak živopisnog turističkog mjesta Fažane. Spominje se kao ljetovalište još u doba Rima.Peroj je vrijedan i zanimljiv arheološki lokalitet iz rimskog doba, pa ga preporučujemo svima koji žele svoj odmor provesti nešto dalje od bučne vreve, a u blizini gradova bogate povijesne baštine. U mjestu možete razgledati crkvu Sv. Stjepana i pravoslavnu crkvu Sv. Spiridona a malo dalje od Peroja se nalazi Sveta Foška (zaštitnica od reumatizma, artritisa i glavobolje). Mjesto Peroj koristi prednosti svoga položaja na najbolji mogući način. Iz njega se, smještenog 12 km od Pule i 2 km od Fažane, uživa u pogledu na Nacionalni park Brijune.

Naša predivna nekretnina se nalazi u idiličnom mjestu Peroj, svega 50 metara udaljenosti od kristalno čistog mora. Ova posebna prilika obuhvaća poljoprivredno zemljište veličine 830 četvornih metara, koje ima izvanredne karakteristike i potencijal za različite namjene.

Na zemljištu se trenutno nalazi objekt od 50 kvadratnih metara, koji je u postupku legalizacije. Objekt je izveden u visokom roh bau stilu, s PVC stolarijom, pružajući vam priliku da ga prilagodite prema svojim potrebama i željama. Ovaj objekt ima ogroman potencijal za različite namjene - možete ga pretvoriti u kuću za odmor, vikendicu ili čak manji apartmanski kompleks, kako biste uživali u ljepoti ovog područja.

Jedna od posebnih karakteristika ovog zemljišta su dvije predivne smokve i impresivno stablo pina koje vam pruža prirodni hlad tijekom vrućih ljetnih dana. Ovaj vrt sa zrelim drvećem i hladovinom čini idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi.

Najvažnije, ovo zemljište se nalazi na svega 50 metara od prekrasne plaže i uređene šetnjice koja vodi do obližnjeg gradića Fažane. Ovdje ćete imati priliku uživati u moru, šetnjama uz obalu i svim čarima Mediterana.

Također, zemljište je opremljeno septičkom jamom, a struja i voda su dostupni odmah ispred zemljišta, što čini svakodnevni život i potrebe još praktičnijima.

Ova nekretnina predstavlja pravu priliku za one koji traže miran i opuštajući bijeg od gradske vreve, a istovremeno žele uživati u blizini mora i prekrasnih plaža. S mogućnošću prilagodbe postojećeg objekta prema vlastitim željama i potrebama, ovo zemljište nudi beskrajne mogućnosti za razvoj i ispunjenje vaših snova o idealnom mediteranskom domu. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove jedinstvene nekretnine u Peroju!

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga