Poreč, okolica, dizajnerska vila sa pogledom na more

RCN Grupa d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Višnjan, Istarska

Telefon  052/435-428

Oglas je aktivan od 03.09.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 6091734

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 393,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2016
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 627,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Na prodaju je predivna dizajnerska vila smještena u malom mjestu 15 km od grada Poreča, mjestu poznatom po svojoj prošlosti, lijepom krajoliku i mediteranskom stilu. Na samom ulazu je bazen sa vodopadom koji pruža osjećaj mira i opuštenosti.
Ispred bazena nalazi se prostrano sunčalište savršeno za izležavanje i uživanje pod suncem. Područje bazena dopunjeno je lijepo uređenim zelenim vrtom, dodajući dašak mira vanjskom prostoru.
Na samom ulazu u vilu je otvoreni koncept dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Dnevni boravak dizajniran je tako da nudi udobnost i stil, s modernim namještajem i ugodnom atmosferom. Veliki stakleni otvori besprijekorno povezuju dnevni boravak s terasom i bazenom, omogućujući prekrasan pogled i stvarajući besprijekoran unutarnji i vanjski životni doživljaj. Kuhinja je prostrana i dobro opremljena modernim aparatima,
Vila ima pet luksuznih spavaćih soba od kojih svaka odiše udobnošću i stilom. Glavna spavaća soba posebna, s vlastitom kupaonicom i garderobnim ormarom, pružajući dovoljno prostora. Ostale spavaće sobe su jednako dobro opremljene. Za one željne opuštanja, vila također posjeduje spa zonu s jacuzzijem.
U sklopu vile nalazi se igraonica sa stolom za biljar koja nudi prostor za zabavu i rekreaciju. Sa prvog kata, proteže se zapanjujući pogled na more koji omogućava dodatno uživanje u zalasku sunca.
Vila savršenog spoja modernog i luksuznog pružat će novom vlasniku savršenu kombinaciju udobnosti, elegancije i mira.



Habitator nekretnine d.o.o.
Tel: 00385 52 435 428
Fax: 00385 52 638 220
E-mail: [email protected]
www.remax-centarnekretnina.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga