PREDIVNA TRADICIONALNA KUĆA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veli Brgud, Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 04.08.2024.
Oglas pregledan: 315 puta
Šifra oglasa: 6047923

Cijena:
460.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 168,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 363,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Matuljismješteni su 8km zapadno od Rijeke, a iznadOpatije2km. Matulji su poznati i kao ''vrata“Kvarnera. Idilični Matulji predstavljaju spoj plavog Kvarnera i zelene Učke. Ovdašnji vidici su jedni od najljepših što postoje, pružajući pogled na cjelokupno plavetnilo Kvarnera uokvireno u ljupki zeleni okvir.

Nedaleko Matulja i Opatije prodajemo kuću od 130 m2 stambenog prostora. Kuća se nalazi u idiličnom okruženju savršeno uklopljena u mirno seosko okruženje. Ova tradicionalna kamena kuća prostire se na dvije etaže stambenog prostora. Uređenje interijera je jednostavno, ugodno i tradicionalno poput kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka, prostora sa kamenim ognjištem i tri spavaćih soba na katu sa kupaonicom. Na okućnici se nalazi garaža, kao i natkrivena terasa sa lijepo sazidanim velikim kaminom i prostorom za ručavanje te kupaonica. Na okućnici nalazi se bazen, sunčalište a osvijetljenje je tako da u večernjim satima pridonosi mističnosti cijelogugođajau vašem vrtu. Kuća se prodaje potpuno namještena.

U okruženju šumom i zelenilom,ova nekretnina idealna je za savršeni obiteljski život kao turistička investicija koja pruža okruženje autenitčnog seoskog života, uz mir i tišinu a dovoljno blizu do mora i plaža.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga