Ovaj oglas je istekao!

Predivna vila na odličnoj lokaciji, Rogoznica

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5938173

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 286,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Doživite prestižan život u ekskluzivnoj nekretnini, arhitektonskoj ljepotici u obliku dijamanta smještenoj u mirnoj uvali Stivašnica, Rogoznica. Ova izuzetna vila nalazi se samo 100 metara od mora, pružajući spektakularan pogled na Jadransko more sa svake etaže. Zahvaljujući svom položaju na spajanju dviju lokalnih cesta koje završavaju slijepom ulicom, vila nudi luksuzan i pristupačan dom s potpunom privatnošću.

Ulaz u vilu nalazi se sa sjeverne strane, iznad razine prizemlja, te se spušta nekoliko koraka od parkirališta do glavnih vrata. Prizemlje se sastoji od toaleta, ostave, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i velike terase s čarobnim infinity bazenom. Ovdje ćete pronaći ljetnu kuhinju i vanjsku blagovaonicu, savršene za uživanje u toplim mediteranskim noćima. Velika staklena klizna vrata omogućuju prekrasan pogled na more iz udobnosti dnevnog boravka i blagovaonice. Infinity bazen u obliku slova U, s jacuzzi prostorom i masažnim pumpama, nalazi se na istoj razini kao i prizemlje, nudeći opuštanje uz zadivljujuće pejzaže.

Posebna karakteristika interijera je galerija s elegantnim, letećim stepenicama od nehrđajućeg čelika koje vode do drugog kata. Prvi kat obuhvaća dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i dugom terasom, kao i galeriju koja se može koristiti kao teretana ili knjižnica s panoramskim staklenim vratima. Na drugom katu smještena je glavna spavaća soba s velikom terasom i hidromasažnom kadom, pružajući nevjerojatan pogled na more. Visina stropa od 3 metra na svakom katu doprinosi osjećaju luksuza i prostranosti u cijeloj vili.

Rogoznica, poznata po prestižnoj marini Frapa, prekrasnom šetalištu i bogatoj gastronomskoj ponudi, nudi savršenu kombinaciju tradicije i modernog luksuza. Uvala Stivašnica, kao elitno rezidencijalno područje, pruža miran bijeg s popularnim svjetionikom Mulo u neposrednoj blizini. Kristalno čisto more i nevjerojatni valovi čine ovu lokaciju jedinstvenom i privlačnom. Zračna luka Kaštela- Split udaljena je samo 35 kilometara, što osigurava odličnu povezanost i praktičnost.

Luksuzna vila predstavlja izvanrednu investiciju i nudi jedinstveno mjesto za život u jednom od najljepših dijelova Dalmacije – uvali Stivašnica. Prepustite se luksuzu i privatnosti koje ova vila pruža te uživajte u svakom trenutku života na Jadranskoj obali.








ID KOD AGENCIJE: 773

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com