PREDIVNA VILA S BAZENOM U CENTRU GRADA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 16.06.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5909647

Cijena:
1.429.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 1895
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 185,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

Ova moderna vila s pogledom na more se nalazi samo 10 min pješke do strogog centra Pule i prostire se na 350 m2. U potpunosti i temeljito je renovirana austrougarska kamena vila 2022. godine. Sastoji se od suterena, prizemlja i 1. kata. U suterenu se nalazi vrlo prostrani game rooms bilijarom koji ima izlaz na prednju okućnicu površine 41 m2, mala vinoteka, fitness room,saunu (finska i infracrvena)i strojarnicu. Prizemlje se sastoji od WC-a kod ulaza, ulaznog prostora, vrlo prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom iz koje se može izaći u stražnju veću okućnicu od 141 m2 i dvije velike spavaće sobe gdje svaka ima svoju kupaonicu. Prvi kat se sastoji od dvije vrlo prostrane spavaće sobe, gdje također svaka ima svoju kupaonicu, te se iz svake može izaći na veliku zajedničku terasu s pogledom na more. Vila ima dvijeokućnice, od koje jedna ima 41 m2, a druga veća ima 141 m2, gdje se nalazi bazen dimenzija 3.5 x 7 s grijanjem, automatskim solnim kloriranjem i protustrujnim tokom za plivanje, sunčalište izatvoreni parking za 3 automobila.

Grijanje se vrši na Mitsubishiklima uređaje, postavljeno je i podno grijanje i peći na drva, te je za efikasniju uštedu energije napravljena termo fasada od 10 cm. Stolarija je drvena i vrhunske kvalitete sa škurama od aluminija i komarnicima na prozorima, a na podu kroz cijelu nekretninu su postavljene kvalitetne pločice. Za bolju sigurnost su postavljene kamere i videonadzor. Zidovi su izgrađeni od cigle, betona i kamena, a krov je ukošen. Vila se prodaje namještena.

Vila je vrlo zanimljiva jer je pogodna za bezbrižan obiteljski život, međutim i za iznajmljivanje koje bi osiguralo brz povratak uloženih sredstava. Štoviše zbog blizine centra, nedaleko se nalaze svi popratni sadržaji poput kafića, trgovina, restorana, škola, dječjeg igrališta itd.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga