Prekrasna dvojna kuća s dva stana na top lokaciji, Vodice

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas je aktivan od 20.07.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5942910

Cijena:
595.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 185,10 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 174,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Prodaje se luksuzna dvojna kuća koja je trenutno u fazi izgradnje, s planiranim završetkom radova u 2025. godini, Vodice. Ova moderna nekretnina s tri etaže, svaka s prekrasnim pogledom na more, nudi funkcionalan dizajn. Na prvoj etaži nalazi se jednosoban apartman koji obuhvaća kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak otvorenog koncepta s izlazom na natkrivenu terasu, hodnik i kupaonicu. Također uključuje tehničku sobu/ostavu za dodatni prostor za skladištenje. Unutarnje stepenice vode na drugu etažu koja se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka također otvorenog koncepta s izlazom na natkrivenu terasu, kupaonice i hodnika, idealnog za obiteljska okupljanja i druženja uz prekrasan pogled na more. Stubište dalje vodi na treću etažu gdje se nalaze dvije prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice, od kojih je jedna dio glavne spavaće sobe. Sve spavaće sobe imaju pristup prostranoj terasi, savršenoj za uživanje u pogledu i opuštanje. Dvorišni dio kuće bit će pažljivo hortikulturno uređen, s bazenom sa slanom vodom i automatikom, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u mediteranskoj klimi. Pri gradnji i opremanju koristit će se najmoderniji materijali i oprema kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta, udobnost i energetska učinkovitost. U cijenu kuće je uključen PDV, pa budući vlasnik ne plaća porez na nekretnine.
Kuća je udaljena svega 10 minuta hoda od plaže i 15 minuta od centra mjesta, pružajući savršen spoj udobnosti i blizine svih potrebnih sadržaja.
Vodice su poznato turističko odredište na hrvatskoj obali, s prekrasnim plažama, bogatim kulturnim naslijeđem i živahnim noćnim životom.
Za više informacija i dogovor o obilasku, slobodno nas kontaktirajte.
Napomena: U oglasu su korišteni renderi.

ID KOD AGENCIJE: 778-S1

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga