PREKRASNA KUĆA SA OBILJEM POSLOVNIH MOGUĆNOSTI NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5795382

Cijena:
540.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 258,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 606,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Fažana je šarmantno ribarsko mjesto smješteno na jugozapadu Istre, poznato po prekrasnim plažama, predivnim šetnicama, spektakularnim zalascima sunca i predivnom pogledu na Nacionalni park Brijune. Također je jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj te je poznata po bogatoj ribarskoj tradiciji i ukusnoj mediteranskoj kuhinji.

Upravo u neposrednog blizini Fažaneu naseljuValbandonsmještena je ova predivna samostojećakuća površine 258m2.Kuća se nalazi na zemljištu sa predivnomokućnicom površine 606m2.Ova nekretnina nudi 130m2 kuće raspoređene na dvije etaže, samostojeći apartman u dvorištu te dva poslovna prostora. Savršena kombinacija za udoban život i uspješno poslovanje. Glavni dio kuće se sastoji od dvoetažnog stana.Prizemlje stana se sastoji od dnevnog boravka s izlaskom na terasu i vrt, dvije spavaće sobe, kuhinje i kupaone dok se druga etaža sastoji od 3 spavaće sobe, kuhinje, kupaone i loggie. Veči poslovni prostor od 47 m2 sastoji se od glavnog prostora i skladišta. Trenutno je u dugogodišnjem najmu potpisanom na 10 godina, što osigurava stabilne prihode kroz to razdoblje. S obzirom na dugoročni najam, možete očekivati stabilnost i kontinuirane prihode od zakupnine tijekom sljedećih deset godina. Drugi poslovni prostor također u prizemlju trenutno se koristi kao uredski prostor ali postoji mogućnost preuređenja u apartman. Sastoji se od predprostora, dvije sobe, garderobe i kupaonice te nudi raznolike mogućnosti za prilagodbu vašim potrebama. Samostojeći apartman u dvorištu kuće nudi mir i tišinu. S dvije spavaće sobe, kupaonicom, kuhinjom te prekrasnom natkrivenom loggiom s roštiljem i vrtom, pruža idealno utočište za opuštajući odmor u prirodi.Svi objekti su etažirani te imaju sve dozvole.

Ova nekretnina je atraktivna zbog svoje izvanredne lokacije blizu mora, što je čini idealnom za obiteljski život ili kao investiciju. S obzirom na prisutnost uhodanih poslovnih prostora i apartmana u blizini, postoji veliki potencijal za profitabilno ulaganje. Uz mogućnost sigurnog povrata uloženih sredstava, ova nekretnina pruža jedinstvenu priliku za uživanje u blizini plaža i svih popratnih sadržaja, čineći je izuzetno atraktivnom za buduće kupce.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga