Prekrasna kuća u Zagrebu

SPLITSKI VALI j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Remete, Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  099/320-2222, 091/721-6115

Oglas je aktivan od 23.07.2024.
Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5944827

Cijena:
660.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 370,00 m²
Broj soba: 6

Opširnije o oglasu

Posredujemo u prodaji troetažne samostojeće kuće u Remetama, Gorice.
Kuća se sastoji od tri etaže - suteren, prizemlje i kat.
 
Suteren obuhvaća kotlovnicu, veliku prostoriju za druženje (ili teretanu sa saunom), spremište/radionicu i manju ostavu.
Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s WC-om i tuš kabinom, spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka s izlazom na natkriveni balkon.
Na 1. katu nalaze se hodnik, glavna spavaća soba s garderobom, kupaonica s WC-om i tuš kabinom (mogućnost \"en suite\"), nedovršena druga kupaonica te četiri spavaće sobe, od kojih dvije imaju izlaz na zajednički natkriveni balkon.
Kuća je okružena održavanim dvorištem s uređenim parkirnim prostorom (jedno natkriveno i dva nenatkrivena mjesta, s mogućnošću proširenja za još dva dodatna mjesta).
Konstrukcija kuće je armirano betonska s trakastim temeljima (60/100 cm), prizemlje i kat zidani Porotherm opekom (30 cm) s vertikalnim i horizontalnim serklažama. Vanjska stolarija je PVC s dvoslojnim IZO staklom i roletama. Centralno plinsko grijanje je instalirano, kao i priprema za solarnu energiju. Optički internet. Energetski certifikat B.
U blizini su svi potrebni sadržaji (javni prijevoz, trgovina, osnovna škola). Njemačka internacionalna škola na Fratrovcu udaljena je 2 minute vožnje, park Maksimir i maksimirska šuma 5 minuta, a trg bana Jelačića 10 minuta vožnje. Trgovački centar Meridijan je oko 2 km udaljen, Kaufland u Barutanskom jarku oko 1.5 km, a KB Rebro oko 2 km.
Za dodatne informacije ljubazno Vas molimo da nazovete na broj 0991644554
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga