PRODAJA: Duga Resa, Mrežnica - vikendica za odmor od 90m2

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sveti Petar Mrežnički, Duga Resa, Karlovačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 13.06.2023.
Oglas pregledan: 864 puta
Šifra oglasa: 5304564

Cijena:
265.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 90,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 604,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na prodaju je predivno obnovljena drvena vikendica smještena na mirnoj lokaciji uz slikovitu rijeku Mrežnicu. Uživat ćete u oazi mira, dok ste istovremeno udaljeni svega nekoliko minuta vožnje, odnosno 2 kilometra, od centra Duge Rese i samo 14 kilometara od Karlovca.
Ova čarobna vikendica pruža vam potpunu privatnost, a istovremeno sve što vam je potrebno za udoban život nalazi se u neposrednoj blizini. Sama kuća prostire se na površini od 60m2, uz dodatnih otprilike 30m2 podijeljenih na balkon u prizemlju i prostoriju na katu.
Na prednjoj strani kuće očarat će vas dva bazena. Veći bazen ima površinu od 35m2, idealan za osvježenje i uživanje u vodenim radostima. Tu je i manji bazen površine 7m2, savršen za opuštanje i uživanje u intimnoj atmosferi. Osim toga, na raspolaganju vam je pečenjara za pripremu ukusnih obroka na otvorenom, prostrana ljetna terasa za opuštanje i uživanje u prekrasnom okruženju te praktična ostava za spremanje stvari.
Vaša udobnost i ugodnost su osigurane jer je kuća opremljena električnim grijanjem i centralnim grijanjem na peč. Osim toga, prostor je klimatiziran, pružajući vam ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.
Ova vikendica predstavlja idealnu priliku za bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u prekrasnoj prirodi uz rijeku Mrežnicu. Ne propustite priliku da stvorite nezaboravne trenutke u ovom rajskom kutku.
Za sve ostale informacije kao i dogovor oko razgledavanja nekretnine možete dobiti pozivom na broj
Martina 091 254 9019
  


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga