Prodaja, kuća, Kavran, Kavran, Samostojeća, 60m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kavran, Marčana, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 5898120

Cijena:
299.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 227,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodaja, kuća, Kavran, Kavran, Samostojeća, 60m2
Istra, Kavran, prodaje se prizemnica idealna za odmor, ukupne površine 73 m², smještena u mirnom dijelu Kavrana. Sastoji se od 2 spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom, kupaonicom te terasom veličine 13 m2.
Kuća se nalazi na okućnici od 227 m², idealna za uživanje u društvu i opuštanju, s prostorom za roštilj koji je idealan za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima. Također, na raspolaganju je vanjski WC za dodatnu udobnost.
Na raspolaganju su tri parkirna mjesta, što omogućava bezbrižno parkiranje više automobila.

Kuća ima i podrum, što pruža dodatni prostor za odlaganje stvari ili kao vinski podrum za ljubitelje vina. Od mora je udaljena samo 15 minuta hoda, što omogućava brz i lagan pristup plažama i uživanju u morskim radostima.

O Kavranu:
Kavran je slikovito naselje smješteno na istočnoj obali Istre, poznato po svojoj prekrasnoj prirodi, čistom moru i mirnom okruženju. Ovo mjesto je idealno za one koji traže bijeg od gradske vreve i žele uživati u tišini i prirodi. Kavran nudi sve potrebno za ugodan i opuštajući odmor, uključujući trgovine, restorane i kafiće. Ljubitelji prirode uživat će u brojnim pješačkim i biciklističkim stazama, kao i u blizini netaknutih plaža.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga